https://parenting.pl/portal/7-tydzien-ciazy agnieszka ktory masz tc.? na.tej podstawie masz bardzo duzego zarodka. pytalam go chyba 5razy czy wszystko jest ok dokladnie powiedzial ze rosnie i tetno jest na razie jest ok.
reklama
Fondie dobrze ,ze jest ok. Do lekarza z takim podejściem na pewno bym nie chodziła. Doktorek ma wierzyć w ciąże bardziej niż ja i to jego podejście ma być dla pacjentki oparciem i potwierdzeniem ,że będzie dobrze. Jak wpisałam nazwisko Malinowski w wyszukiwarkę to pokazało mi w Łodzi i w Warszawie . W Twoim przypadku na pewno to Łódź.A przepływy sprawdził, serce też?
Fondie, dobrze slyszec, ze wszystko ok.
Ja tak jak dziewczyny - zmienilabym lekarza jakby nie traktowal ciazy z zarodkiem jak ciazy. Ja rozumiem, malutki pecherzyk to mozre byc dystans, ale ciaza z tetnem to juz przeciez konkret. A co do szczepien. Ciaze, ktore sie traci z powodow immunologicznych to wszesne ciaze, czesto bez zarodkow. W 15 tygodniu to sie czesto leki powoli odstawia.
Ja tak jak dziewczyny - zmienilabym lekarza jakby nie traktowal ciazy z zarodkiem jak ciazy. Ja rozumiem, malutki pecherzyk to mozre byc dystans, ale ciaza z tetnem to juz przeciez konkret. A co do szczepien. Ciaze, ktore sie traci z powodow immunologicznych to wszesne ciaze, czesto bez zarodkow. W 15 tygodniu to sie czesto leki powoli odstawia.
Może trochę zle przedstawilam mojego gina bo sam mówił, że bardzo się denerwuję i chialby żeby było już dobrze ze jemu też zależy. Nic narazić juz nic nie zmienię nowych leków nikt mi nie da bo mam już wszystko chyba możliwe co się da. Wiec zostaje czekać. Nie piszmy juz o tym bo to tak nic nie da. Czas tylko pokaże co dalej. Nie zjadłam dziś na jednego paczka szok.
G
Gość
Gość
Fondie bedzie dobrze, nie stresuj sieMoże trochę zle przedstawilam mojego gina bo sam mówił, że bardzo się denerwuję i chialby żeby było już dobrze ze jemu też zależy. Nic narazić juz nic nie zmienię nowych leków nikt mi nie da bo mam już wszystko chyba możliwe co się da. Wiec zostaje czekać. Nie piszmy juz o tym bo to tak nic nie da. Czas tylko pokaże co dalej. Nie zjadłam dziś na jednego paczka szok.
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Fondi a Ty dobrze zrozumialas swojego gina? 4,5 tyś za szczepienie??? To niby czym Cie bedzie szczepil? Zlotem?!? Ja u Sacha za szczepienie. Place 870 zł i z tego co sie orientuję Malinowski ma taniej. Moze mu chodzilo o wlewy? Z tym sie zgodze bo tyle mi powiedzial Sacga za wlew ale Malina ma taniej!
W ogole na jakiejpodstawie zlecil Ci te szczepieni? Jakie masz allo mlr?
czarna_mala
Fanka BB :)
Fondie ja jestem zdania, że to Ty masz być zadowolona z lekarza - nie my i Ty masz mu ufać - nie my
nie mam badanych allo mrl on nie zlecil ic jeszcze, rozmawialismy tylko i weszlimy na ten temat bo rozmawialam, że mam intralipid w przyszłym tygodniu narazie nici nie zlecił moze wlewy nie wiem juz sama bo malo to rozrozniam a juz wogole nie rozumiem na czym polega szczepienie od dawcy. Mam wrazenie zeja cos strasznie pomieszałamFondi a Ty dobrze zrozumialas swojego gina? 4,5 tyś za szczepienie??? To niby czym Cie bedzie szczepil? Zlotem?!? Ja u Sacha za szczepienie. Place 870 zł i z tego co sie orientuję Malinowski ma taniej. Moze mu chodzilo o wlewy? Z tym sie zgodze bo tyle mi powiedzial Sacga za wlew ale Malina ma taniej!
p.s hahahah złotem dobre
Dziewczyny mój zarodek ma 0,35mm czyli 3 i pół milimetra, źle zapisałam z tego wszystkiego.
A tych szczepień w 15 tyg. to też nie kumam, jak ja dotrwam do 15 tyg. to już raczej mój organizm nie będzie walczył z zarodkiem, mój organizm walczy na wczesnym etapie, tak do 8 tyg. Teraz są najwazniejsze dni więc jeśli masz coś działać to teraz a nie potem. Dziwny ten lekarz.
A tych szczepień w 15 tyg. to też nie kumam, jak ja dotrwam do 15 tyg. to już raczej mój organizm nie będzie walczył z zarodkiem, mój organizm walczy na wczesnym etapie, tak do 8 tyg. Teraz są najwazniejsze dni więc jeśli masz coś działać to teraz a nie potem. Dziwny ten lekarz.
reklama
on mowil ze zlecil juz jednej na tym etapie a potem chodzila zla ze duzo kasy wydala a i tak poronila. Chyba tez chodzilo wtedy o tego malinowskiego ze najlepiej przed ciaza.Dziewczyny mój zarodek ma 0,35mm czyli 3 i pół milimetra, źle zapisałam z tego wszystkiego.
nie chce mieszac za duzo emocji bylo miala taki puls ze cala macica drgala nie wiem w ogole jak o cos pomierzyl czy zobaczyl ja czulam moj puls na szyji taki byl duzy . Nie chce tez go wybielac lekarza ale na prawde wydawal sie byc konkretny zobaczymy jak pojdzie za tydzien u innej ginkitak zawsze daja usg to wkleje i same zobaczymy co i jak
ps wy tez tak chodziliscie co tydzien na usg ? Agnieszka kiedy masz nastepna wizyte?
Ostatnia edycja:
Podziel się: