reklama
G
Gość
Gość
Fondie odezwij sie, bo sie zaczynam martwic.
Wszystko ok?
Wszystko ok?
G
Gość
Gość
Fondie odezwij sie w koncu.
Mam nadzieje ze wszystko dobrze!
Mam nadzieje ze wszystko dobrze!
tak niby ok ale.nie mam usg i mnie zwinczujecie :/ dlugooooo rozmawialismy z lekarzem nie zmierzyl.tetna powiedzial ze natym etapie to nic nie daje ze w 10tyg jak dotrwam to mierzy szybkisc tetna. zarodek odpowiada 5t3dod owu czyli 7t3d od miesiaczki zawsze tak liczy ...gadal o szcepieniach o malinowskim ...i ze 4500takie szczepienie ze jak sie uda to dal by je kolo 15tyg bo jednej dal na tym etapie a i tak poronila ze malinowski daje przwd ciaza. zastanwiam sie czy nie jechac do tego malinowskiego gdzie on przyjmuje warszawa ? nie da sie wymusic na nim dania usg czy tetna jest taki pewny swojego. mowi ze to jeszcze wszystko bardzo male i wszystko.moze sie zmienic. blizniak zanika ale.ponoc pecherzyk pelniejszy niz wczesnisj. za tydzien ide na usg to innej babki bo on na urlopie wiem co to za babka bo usg w szpitalu woec wszystko wtedy da i zmierzy ale zaraz pojedziecie po mnie sama jestem.juz skolowana kto to ten malinowski ?
G
Gość
Gość
Fondie, w nosie to zdjecie z usg!
Ciesze sie ze wszystko jest ok!
Dziwny tylko ten Twoj lekarz, przez to ze Ci nie daje tego usg to napewno sie stresujesz i myslisz ze on nie wierzy w to ze sie uda.
My wierzymy i uda sie tym razem!!!
Ciesze sie ze wszystko jest ok!
Dziwny tylko ten Twoj lekarz, przez to ze Ci nie daje tego usg to napewno sie stresujesz i myslisz ze on nie wierzy w to ze sie uda.
My wierzymy i uda sie tym razem!!!
chyba ma 2,18jesli dobrze uslyszalam zarodek ze tyle ma ale pewnie okaze sie ze zle uslyszalam.Chodzi o to, ze mam wrazenie, ze dla niego tak wczesna.ciaza to jakby wogole jeszcze nic, ze nie ma.sensu nic badac bo za wczesnie na cokolwiek tak to zrozumilam miedzy slowami. strawbelka dla niego intralipid to nic
G
Gość
Gość
Fondie, a ja caly czas slysze pozytywne opinie o intralipidzie i to od dziewczyn ktorym sie na nim udalo. Ostatnio lezala za mna dziewczyna, 8 lat sie starala i ruszylo dopiero po intralipidzie. Konczy drugi trymestr.chyba ma 2,18jesli dobrze uslyszalam zarodek ze tyle ma ale pewnie okaze sie ze zle uslyszalam.Chodzi o to, ze mam wrazenie, ze dla niego tak wczesna.ciaza to jakby wogole jeszcze nic, ze nie ma.sensu nic badac bo za wczesnie na cokolwiek tak to zrozumilam miedzy slowami. strawbelka dla niego intralipid to nic
Bierz dalej te wlewy, bo one Ci nie zaszkodza a moga pomoc.
reklama
wiem bo janosz ma.zupelnie inne podejscie do tego. a on uwaza ze szczepienia sa wazne.Moglam od razu startowac do Malinowskiego jak teraz sie nie uda to chyba pojade do niego. Jestem jeszcze w samochodzie wiec poczytam o nim jak wroce jeszcze bo nawet nie wiem gdzie przyjmuje.
Podziel się: