reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kitki, ja nie znam się na tych wynikach więc nie pomogę

Nafoczka, tak ja biore cały czas, gin nie kazał mi odstawiać. Ale znów przerzuciłam się na duphaston. mam jakieś żółte upławy po luteinie (zapach normalny). Też tak miałyście po lutce dowcipnej???
Bo mnie to trochę niepokoi, wydaje mi się, że powinny być białe a nie żółte.
Dziewczyny, dajcie znać bo się martwię. Może jutro pojadę na wizytę do gina na nfz, bo mój jest na urlopie.

reklama
ja te wyniki tez musze robic na krzepliwosc nigdy nie nialam ponizej normy nie jest to jakos strasznie odbiegajace od norm powiedz ginowi zwiekszy ci Clexane chyba ale nie denerwuj sie bo duzej roznicy nie ma. robie jeszcze ddimery do tego badania. sorki za wiele postow ale jestem juz w drodze

A jak inne mamuśki odstawiały progesteron???

Doris mi Przybycień mówił, żeby przy chłopcu odstawić dupka bo cos tam na siusiaka źle wpływa, może grzebnij w wujku google

Arda dziekuje że pytasz, no leci czas, już brzuszka raczej nie ukryje ;) do południa czuje się dobrze, a potem jak słoń a porcelanie bo mi się brzuchol po całym dniu wywraca.. jest ok :) a co drzemie z tyłu głowy hmmm to sie możecie domyślać...

Nafoczka brzuszka nie ukrywaj tylko się chwal. Nie zapisuję się na wcześniejszą wizytę do Jadźki bo czuję ,że i tak jej nie zaufam. Najpierw dostanę się do P a potem mogę do Głogowa do niej jechać.

Susana fajnie ,ze się sama oczyścisz, szybciej zaczniesz starania. Baby w gabinecie masz "świetne" jak będą chciały woskowanie to się odegrasz ;)

reklama
Do góry