reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, a Ty masz córkę, tak? Ile ona teraz ma lat? Ty poprzednie ciąże straciłaś przed jej urodzeniem czy po? Bo zaciekawił mnie ten temat z płcią

reklama
pierwsza stracilam brak serduszka robilam bakteriologie wyszla urea drugie cora ma trzy lata za miesiac zero lekow bezproblemowa ciaza potem poporodowe zapalenietarczycy i po roku starania nastepna stracilam brak serca -2014, lekarz kaze sie starac mowi przypadek, dwa miesiace pozniej biochemiczna beta zle wzrastala nie doszla do 300spozniona miesiaczka o 6 chyba dni(jakvym testu.nie robila bym nie wiedziala) potem zmiana lekarza monitoring i okazuje sie ze nie mam owu a zaszlam wciaze ..zapozno test zestaw zelazny i jak pisalam beta zle rosla leki pozbo podane krwiak uczulenie i koniec i zabieg 2015,6 czerwca postanowlam jesxcze raz na zelaznym i jestem w dniu dzisiejszym.

wlasnie nie badalam kosmowki. ale robili mi pelba diagnostyke i te parametry co pisalam byly ok wiec razem nie wskazywaly na problem z plcia chyba ze to glebsza genetyka amy tylko kariotypy robili.
ja mieszkam na poludniu okolice krakowa

napisze ci jutro na privie bo to mala miescina:) wlasnie przeczytalam ze w kariotypie to wychodzi ale kiedys zglebialam ten temat i wlasnie ten androstadion byl dosc odpowoedzialny za to ale juz nie pamietam

enya jaka bralas dawke kwasu ?

Fondie brałam przed ciążą 5 mg, potem w ciąży 15mg i po 12 tc znowu 5mg.

Powiem szczerze że nie zrozumiałam tego co napisałaś że co wychodzi w kariotypach?? Preferencje płci??:errr: Ale jak?? Dla mnie tak naprawdę to tylko teoria, jeśli za trzecim razem będę miała córę to może zmienię zdanie:) Mój mąż jest przekonany że tak będzie i już chce walichy pakować hehhe

Ostatnia edycja:
Fondie, oki, to napisz na priv - sorki za pytanie ale myślałam że nazwa miejscowości to nie tajemnica :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry