reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, a Ty masz córkę, tak? Ile ona teraz ma lat? Ty poprzednie ciąże straciłaś przed jej urodzeniem czy po? Bo zaciekawił mnie ten temat z płcią

reklama
pierwsza stracilam brak serduszka robilam bakteriologie wyszla urea drugie cora ma trzy lata za miesiac zero lekow bezproblemowa ciaza potem poporodowe zapalenietarczycy i po roku starania nastepna stracilam brak serca -2014, lekarz kaze sie starac mowi przypadek, dwa miesiace pozniej biochemiczna beta zle wzrastala nie doszla do 300spozniona miesiaczka o 6 chyba dni(jakvym testu.nie robila bym nie wiedziala) potem zmiana lekarza monitoring i okazuje sie ze nie mam owu a zaszlam wciaze ..zapozno test zestaw zelazny i jak pisalam beta zle rosla leki pozbo podane krwiak uczulenie i koniec i zabieg 2015,6 czerwca postanowlam jesxcze raz na zelaznym i jestem w dniu dzisiejszym.

wlasnie nie badalam kosmowki. ale robili mi pelba diagnostyke i te parametry co pisalam byly ok wiec razem nie wskazywaly na problem z plcia chyba ze to glebsza genetyka amy tylko kariotypy robili.
ja mieszkam na poludniu okolice krakowa

napisze ci jutro na privie bo to mala miescina:) wlasnie przeczytalam ze w kariotypie to wychodzi ale kiedys zglebialam ten temat i wlasnie ten androstadion byl dosc odpowoedzialny za to ale juz nie pamietam

enya jaka bralas dawke kwasu ?

Fondie brałam przed ciążą 5 mg, potem w ciąży 15mg i po 12 tc znowu 5mg.

Powiem szczerze że nie zrozumiałam tego co napisałaś że co wychodzi w kariotypach?? Preferencje płci??:errr: Ale jak?? Dla mnie tak naprawdę to tylko teoria, jeśli za trzecim razem będę miała córę to może zmienię zdanie:) Mój mąż jest przekonany że tak będzie i już chce walichy pakować hehhe

Ostatnia edycja:
Fondie, oki, to napisz na priv - sorki za pytanie ale myślałam że nazwa miejscowości to nie tajemnica :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry