reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondi
Ostatnia dobra była chyba ok 2200 później co tydzień ok o 600 przyrost: 2800, 3300, 3800 i później przestałam badać.
Wiec u mnie o dziwo serducho było i Fasolka 1,2 mm przy tak niskich betach.
Fondi:*

reklama
Fondie przyłóż zobaczysz może dzięki temu będą mniejsze ,albo wcale ich nie będzie.:)

Lumia ja miałam w histo.napisane podejrzenie zaśniadu ale mam niską betę około 20 było 4 tyg od łyżeczkowania po zakończeniu @ mam robić jeszcze raz aby sprawdzić czy całkiem zeszła. Czuję ,że tak bo (.)(.) mi się zmieniły i żyłki zniknęły ,które w ciąży się odznaczyły. Ja z całą pewnością odczekałabym minimum 3 miesiące. Jak leżałam w wyczekiwaniu na zabieg to kobieta mówiła że po poronieniu zaraz zaszła i ciążę plackiem przeleżała bo ciężko było ciąże utrzymać ,a dziecko słabiukie i kruche urodziła. Mi to wystarczyło ,żeby odczekać bo nasze ciąże i tak są wysokiego ryzyka. My pewnie gdzieś wspólnie startować będziemy ;)

Beti,
No ja myślę, że 3 miesiące to na bank poczekam - boje się wześniej. Tylko nie wiem czy az 6:) ale tak jak pisałam wszystko wyjdzie w praniu:) Niestety ja mam długie cykle więc u mnie 3 miesiace to na bank nie będa 3 cykle:)
Co do histopatol. To ja nic nie mam napisane, żadnego nawet podejrzenia zaśniadu.Chyba:p

decudua et plancenta partim necroticans et suppurans - dokładnie tyle.

A Ty masz jakiś plan kiedy startujesz?:)

Fondie a ten encorton to szybko obniza tsh? Bo ja mam teraz chyba kolo 0,7 a euthyroxu biore dawke 25. To jak teraz ten encorton biore to moze euthyrox zmniejszyc o polowe?

reklama
tak bardzo:) opowiedz mi jeszcze raz jak to jest z ta twoja owulacja? kiedy bedziesz wiedziec czy jestes w ciazy?

obniza na pewno ale nie doradze ci jaka masz miec dawke bo moja endo mi dobiera ja dostalam dawke 100 5x w tygodniu i 75 przy encortonie 20 mg a tu po 1,5 tygodnia an tej dawce ja mam prawie tsh 3 zalezy od tego jak organizm zareaguje ja juz musze dawke zwiekszac po 1,5 tyg. Wo gole to ponoc w 1 tygodniac tsh maleje ale u mnie to sie nie sprawdza

Ostatnia edycja:
Do góry