reklama
lumia u mnie tez przy 2700 chyba bylo serduchoFondi
Ostatnia dobra była chyba ok 2200 później co tydzień ok o 600 przyrost: 2800, 3300, 3800 i później przestałam badać.
Wiec u mnie o dziwo serducho było i Fasolka 1,2 mm przy tak niskich betach.
Fondi:*
Fondie przyłóż zobaczysz może dzięki temu będą mniejsze ,albo wcale ich nie będzie.
Lumia ja miałam w histo.napisane podejrzenie zaśniadu ale mam niską betę około 20 było 4 tyg od łyżeczkowania po zakończeniu @ mam robić jeszcze raz aby sprawdzić czy całkiem zeszła. Czuję ,że tak bo (.)(.) mi się zmieniły i żyłki zniknęły ,które w ciąży się odznaczyły. Ja z całą pewnością odczekałabym minimum 3 miesiące. Jak leżałam w wyczekiwaniu na zabieg to kobieta mówiła że po poronieniu zaraz zaszła i ciążę plackiem przeleżała bo ciężko było ciąże utrzymać ,a dziecko słabiukie i kruche urodziła. Mi to wystarczyło ,żeby odczekać bo nasze ciąże i tak są wysokiego ryzyka. My pewnie gdzieś wspólnie startować będziemy
Lumia ja miałam w histo.napisane podejrzenie zaśniadu ale mam niską betę około 20 było 4 tyg od łyżeczkowania po zakończeniu @ mam robić jeszcze raz aby sprawdzić czy całkiem zeszła. Czuję ,że tak bo (.)(.) mi się zmieniły i żyłki zniknęły ,które w ciąży się odznaczyły. Ja z całą pewnością odczekałabym minimum 3 miesiące. Jak leżałam w wyczekiwaniu na zabieg to kobieta mówiła że po poronieniu zaraz zaszła i ciążę plackiem przeleżała bo ciężko było ciąże utrzymać ,a dziecko słabiukie i kruche urodziła. Mi to wystarczyło ,żeby odczekać bo nasze ciąże i tak są wysokiego ryzyka. My pewnie gdzieś wspólnie startować będziemy
Beti,
No ja myślę, że 3 miesiące to na bank poczekam - boje się wześniej. Tylko nie wiem czy az 6
ale tak jak pisałam wszystko wyjdzie w praniu
Niestety ja mam długie cykle więc u mnie 3 miesiace to na bank nie będa 3 cykle
Co do histopatol. To ja nic nie mam napisane, żadnego nawet podejrzenia zaśniadu.Chyba
decudua et plancenta partim necroticans et suppurans - dokładnie tyle.
A Ty masz jakiś plan kiedy startujesz?
No ja myślę, że 3 miesiące to na bank poczekam - boje się wześniej. Tylko nie wiem czy az 6
Co do histopatol. To ja nic nie mam napisane, żadnego nawet podejrzenia zaśniadu.Chyba
decudua et plancenta partim necroticans et suppurans - dokładnie tyle.
A Ty masz jakiś plan kiedy startujesz?
G
Gość
Gość
A co stesknilas sie za mna??? Milo miale moj gin mowi ze nie trzy czy 6 cykli tylko miesiacami.
gdzie strawbelka?
susana daj znac jak po wizycie
ale moj gin mowi ze nie trzy czy 6 cykli tylko miesiacami.
gdzie strawbelka?
susana daj znac jak po wizycie
Fondi
Co lekarz to teoria
G
Gość
Gość
Fondie a ten encorton to szybko obniza tsh? Bo ja mam teraz chyba kolo 0,7 a euthyroxu biore dawke 25. To jak teraz ten encorton biore to moze euthyrox zmniejszyc o polowe?
G
Gość
Gość
Tsh mam 0,7Fondie a ten encorton to szybko obniza tsh? Bo ja mam teraz chyba kolo 0,7 a euthyroxu biore dawke 25. To jak teraz ten encorton biore to moze euthyrox zmniejszyc o polowe?
reklama
tak bardzo
opowiedz mi jeszcze raz jak to jest z ta twoja owulacja? kiedy bedziesz wiedziec czy jestes w ciazy?
obniza na pewno ale nie doradze ci jaka masz miec dawke bo moja endo mi dobiera ja dostalam dawke 100 5x w tygodniu i 75 przy encortonie 20 mg a tu po 1,5 tygodnia an tej dawce ja mam prawie tsh 3 zalezy od tego jak organizm zareaguje ja juz musze dawke zwiekszac po 1,5 tyg. Wo gole to ponoc w 1 tygodniac tsh maleje ale u mnie to sie nie sprawdza
obniza na pewno ale nie doradze ci jaka masz miec dawke bo moja endo mi dobiera ja dostalam dawke 100 5x w tygodniu i 75 przy encortonie 20 mg a tu po 1,5 tygodnia an tej dawce ja mam prawie tsh 3 zalezy od tego jak organizm zareaguje ja juz musze dawke zwiekszac po 1,5 tyg. Wo gole to ponoc w 1 tygodniac tsh maleje ale u mnie to sie nie sprawdza
Ostatnia edycja:
Podziel się: