reklama
tak zrobilam siedze i czekam ..jak to lumia ??? tzn ze wszystkie te wyniki moga byc rozne bo robilam o roznych porach dnia? ja dzis chce odstawic leki jak spada
No napisałam Ci dokładnie jak było u mnie. A lekarz mi powiedział, że w zalezności od pory dnia moga być różne - np. poprzez rozrzedzenie krwi
rozrzedzenie krwi to ja bylam przed rozrzedzeniem bo jeszcze fragminunie zazylam
Tu mojemu lekarzowi bardziej chodziło, o to że jesteś po posiłkach, po kawce, herbatce itp
A za każdym razem beta rosła wolno? Kurcze Fondi może my mamy to samo:/
nie mialam byc 2h po posilku zeby glikemia nie zmienila czegos tam ja poszlam prawie na czczo nie jadlam od 16 po 4h wiec powinno wyjsc ok, nie lumia zawsz emialam zle przyrosty o ile badalam od poczatku a teraz beta rosla ladnie i cos sie spieprzylo. Ty mialas od poczatku zle przyrosty?
martaha123
Fanka BB :)
Fondie czekam razem z tobą. ..
Ja niestety poronilam juz 5 razy z czego 4 razy czyszczenie... ale nie były to biochemiczne i nic samo się nie ruszyło. Tylko po biochemicznej samo poszło bo beta ledwo 180 była i zaczęła spadać. ..
Doris cudny widok.
Ja jutro chyba skoczę na wstępny monitoring gin chce zobaczyć czy po ostatnim cyklu nic nie zostało. ..
Ja niestety poronilam juz 5 razy z czego 4 razy czyszczenie... ale nie były to biochemiczne i nic samo się nie ruszyło. Tylko po biochemicznej samo poszło bo beta ledwo 180 była i zaczęła spadać. ..
Doris cudny widok.
Ja jutro chyba skoczę na wstępny monitoring gin chce zobaczyć czy po ostatnim cyklu nic nie zostało. ..
reklama
G
Gość
Gość
Beta???6257 porabalo ich????
Podziel się: