reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
tak zrobilam siedze i czekam ..jak to lumia ??? tzn ze wszystkie te wyniki moga byc rozne bo robilam o roznych porach dnia? ja dzis chce odstawic leki jak spada

No napisałam Ci dokładnie jak było u mnie. A lekarz mi powiedział, że w zalezności od pory dnia moga być różne - np. poprzez rozrzedzenie krwi

nie mialam byc 2h po posilku zeby glikemia nie zmienila czegos tam ja poszlam prawie na czczo nie jadlam od 16 po 4h wiec powinno wyjsc ok, nie lumia zawsz emialam zle przyrosty o ile badalam od poczatku a teraz beta rosla ladnie i cos sie spieprzylo. Ty mialas od poczatku zle przyrosty?

Fondie czekam razem z tobą. ..
Ja niestety poronilam juz 5 razy z czego 4 razy czyszczenie... ale nie były to biochemiczne i nic samo się nie ruszyło. Tylko po biochemicznej samo poszło bo beta ledwo 180 była i zaczęła spadać. ..
Doris cudny widok.
Ja jutro chyba skoczę na wstępny monitoring gin chce zobaczyć czy po ostatnim cyklu nic nie zostało. ..

reklama
Do góry