reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć Dziewczyny,
W week mialam gosci i teraz znów nie umiem Was nadrobić. Przejrzałam co drugą stronę:p

Doris
Co za news:) czyli rozumiem, że jednak Antoni;) hahaha. Ja własnie sobie powiedziałam, że płci albo w cale nie będę chciała znać, albo późno, jak już na bank będzie wiadomo - tylko kiedy tego doczekam....

Strawbelko,
Super ,że poszłaś na usg. Już teraz wiesz,że pęchole pękają:) Tylko dziwnei z tym progesteronem. Mnie lekarz też kazał badać 7 dni po owu -- wtedy też jest najwieksze jego stężenie.

Fondi
Ja niestety nie potrafię Cię pocieszyć, bo sama to ostatnio przeżywałam....u mnie nie było cudu, trochę za mało czasu minęło i ciężko mi wierzyć w cuda... Ale mimo wszystko chciałabym , aby w Twoim przypadku było inaczej. Osobiście na bete poszlabym dopiero jutro. Bo przez dzień są wahania i może nie być dużej róznicy w jedną czy w drugą stronę.
Ponowie pytanie - skąd jesteś?

reklama
ja jestem z poludnia ale do wawy moge jechac. Dziewczyny chodzi o to, że ksoro dwa razy nie udalo z zestawem to chyba nie w tym sęk nie? po co po raz 3 robic to samo skoro dwa razy sienie udalo>????

lumia ale tu nie chodzi o wahania jak spadnie jedno wta labo wta to juz bede wiedziec. MInelo 12 h w ktoras strone musialo pojsc

Lumia z tego co ja zrozumialam tego gina to on mi kazal zrobic progesteron z tego wzgledu ze jak bylo juz owu to progesteron juz sie zwiekszyl i wskoczyl w widelki dla nastepnej fazy cyklu. Tak go zrozumialam ale czy ma racje nie wiem, nie wiem tez na ile jest dobrym ginem bo tu w miescie go dirwalam jako jedynego ktory w sobote przyjmuje.

susana chodz tutaj mozesz sie chwalic zdjeciem usg nie robisz mi przykrosci kochana chodz:) przyzwyczailam sie i tak wszyscy wkolo sa w ciazy :)

lumia ale tu nie chodzi o wahania jak spadnie jedno wta labo wta to juz bede wiedziec. MInelo 12 h w ktoras strone musialo pojsc

Fondi,
Może tak, ja na swoim przykładzie wiem, że zrobiłam bete w poniedziałek popołudniu była - 2800. (a tydziń wcześniej miałam 2200) więc myśląc, że to koniec we wtorek do południa pojechałam do tego samego labo i było 2780, myślałam ,że spada, a za tydzień było 3200 ehhhh.
Fondi myślę,że w tej sprawie moge być złym doradcą....:(

Strawbeko,
Nie ważne:) najważniejsze,że pęchole pęky i beda bliźniaki:*;)

tak zrobilam siedze i czekam ..jak to lumia ??? tzn ze wszystkie te wyniki moga byc rozne bo robilam o roznych porach dnia? ja dzis chce odstawic leki jak spada

reklama
Do góry