reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ze przy intralipidzie nie mozan brac ? przeciez ona zleca janosz steryd i intralipid a tobie gin nie dal sterydu ? jaka jest wogole twoja historia mialas poronienie ? dzwonilas do gina ?
Tak pytam, bo ja cos u niej podpisywalam ale nie czytalam bo mi sie nie chcialo i teraz poprostu z ciekawosci pytam co tam bylo.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
janosz z tego co zrozumaialam.zaleca wlewy i steryd nin stop do zajscia 10mg arda od niej tak ma zadzeon jutro do gina albo idz nie zadreczaj sie

jakie spierdoly zgody itp.

Susanamam 3 pytania
1. Kiedy masz wizyte?
2. Badasz jeszcze bete?
3. Ty pracujesz cos od kosmetologii?
Zrobilam je juz cholera zapozno przeczytalam musze luzowac i juz
Fondie jestem kosmetologiem
Zajmuję medycyną estetyczną .
Paznokciami i wsxystkim co jest związane .
Jeżeli chodzi o paxnokcie to kiedyś robiło się przedłużanie paznokci akrylem .Teraz również jeszcze się z resxtą używa .I tu racja bo używa się do tej metody preparatu na bazie kwasu który w ciąży może być sxkodliwy i przenika do organizmu .Oczywiście w ilościach śladowych .
Tzw.hybryda nie zawiera środków żrących które mogłyby prxenikać przez płytkę.Jest bezpieczna .
Emisja promieni światła led z lampy nie ma wogóle wpływyu .
Chyba bardziej nam sxkodzi codzienne malowanie paznpkci lakierami i codzienne zmywanie acetonem

Fondie jestem kosmetologiem
Zajmuję medycyną estetyczną .
Paznokciami i wsxystkim co jest związane .
Jeżeli chodzi o paxnokcie to kiedyś robiło się przedłużanie paznokci akrylem .Teraz również jeszcze się z resxtą używa .I tu racja bo używa się do tej metody preparatu na bazie kwasu który w ciąży może być sxkodliwy i przenika do organizmu .Oczywiście w ilościach śladowych .
Tzw.hybryda nie zawiera środków żrących które mogłyby prxenikać przez płytkę.Jest bezpieczna .
Emisja promieni światła led z lampy nie ma wogóle wpływyu .
Chyba bardziej nam sxkodzi codzienne malowanie paznpkci lakierami i codzienne zmywanie acetonem
Robilam. Przed wlewami 24% po 3 wlewach 17%. Jestem juz po 5 wlewach ale nie bede juz raczej ich badac.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry