reklama
No właśnie tak !! Doktorek nie słuchał mnie uważnie jak mu tłumaczyłam że tak było tylko powiedział ,że tendencja spadkowa . K...Jaka spadkowa jak jest <2 potem 20 fakt że to są dwa odmienne laboratoria. Jutro mam wynik z tego co było 2. Jeszcze pójdę do tego gdzie było 8,6 i sprawdzę co i jak.
Teraz sie nie dziwię wam jaki macie mętlik przy 3 lekarzach i wielu różnuch opiniach na temat leków i leczenia.
Teraz sie nie dziwię wam jaki macie mętlik przy 3 lekarzach i wielu różnuch opiniach na temat leków i leczenia.
G
Gość
Gość
Beata tez mnie dziwi ta beta, ale nic nie doradze bo sama nie wiem o co chodzi.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
G
Gość
Gość
Fondie a powiedz Ty mi co podpisywalas u pani dr. przed tym intralipidem. Tam u niej w gabinecie ta mala karteczke , co to bylo, bo ja tego nie czytalam. W rejestracji te dokumenty to czytalam co podpisywalam. Ale o to u niej mi chodzi. Odpisz mi prosze co to bylo.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Beata, wydaje mi się, że w tym pierwszym badaniu miałaś oznaczone HCG, a w tych dwóch pozostałych Beta HCG. To podobno dwa różne badania bo beta hcg jest jakby jednostką HCG (tak czytałam) i dlatego beta hcg jest dokładniejsza.
G
Gość
Gość
Fondie masz bo osiwiejesz i bedziesz jutro leciala wlosy robic. Wstawiamvkawalekctekstu rozmowy z ekspertem. Czy z zabiegu mogą korzystać kobiety w ciąży?
Manicure hybrydowy można wykonywać w ciąży oraz podczas karmienia piersią. Zabieg ten jest całkowicie bezpieczny.
Manicure hybrydowy można wykonywać w ciąży oraz podczas karmienia piersią. Zabieg ten jest całkowicie bezpieczny.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fondie, ja wyraziłam swoje zdanie, po prostu ja bym nie naświetlała nawet paznokci w tak wczesnej ciąży. Jakby coś się stało to bym miała do myślenia, to tak jak napisała ostatnio Nafoczka, że pofarbowała włosy w ciąży, którą potem straciła i tez myślała.
Ale każdy robi co chce, nie napisałam przecież tego złośliwie czy żeby kogoś zdenerwować.
To mniej więcej tak samo jak z włosami, niby mówią, że można farbować ale tak najlepiej dopiero w II trymestrze.
Ale każdy robi co chce, nie napisałam przecież tego złośliwie czy żeby kogoś zdenerwować.
To mniej więcej tak samo jak z włosami, niby mówią, że można farbować ale tak najlepiej dopiero w II trymestrze.
Ostatnia edycja:
jakie spierdoly zgody itp.Fondie a powiedz Ty mi co podpisywalas u pani dr. przed tym intralipidem. Tam u niej w gabinecie ta mala karteczke , co to bylo, bo ja tego nie czytalam. W rejestracji te dokumenty to czytalam co podpisywalam. Ale o to u niej mi chodzi. Odpisz mi prosze co to bylo.
Susanamam 3 pytania
1. Kiedy masz wizyte?
2. Badasz jeszcze bete?
3. Ty pracujesz cos od kosmetologii?
Zrobilam je juz cholera zapozno przeczytalam musze luzowac i juz
reklama
W ciazy bratowa farbuje dziecko zdrowegintez pozwala nawet dwoch ginow ja nie farbuje ale myslam ze to paznokcie anie rentgen.Fondie, ja wyraziłam swoje zdanie, po prostu ja bym nie naświetlała nawet paznokci w tak wczesnej ciąży. Jakby coś się stało to bym miała do myślenia, to tak jak napisała ostatnio Nafoczka, że pofarbowała włosy w ciąży, którą potem straciła i tez myślała.
To mniej więcej tak samo jak z włosami, niby mówią, że można ale tak najlepiej dopiero w II trymestrze.
Podziel się: