reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie
Aktualnie biorę:
witaminy dla cięzarnych II trymestr (w tym jest m.in kwas foliowy ale normalna dawka)
prenatal dha
eurythox 25
acard
magnez 3x2
clexane 0,4
luteina dowcipna 3x1
encorton co drugi dzień ćwiartkę tabletki czyli 2,5 mg
odstawiłam:
kwas foliowy 5 mg
wit D
wit. B6 (jest w magnezie)
wit B12
duphaston (brałam 3x2, potem 3x1)
zmniejszyłam dawkę lutki dowcipnej na 3x1 (brałam 3x2)
sukcesywnie zmniejszam encorton (na poczatku 10 mg)

reklama
Susana ja tez wczoraj wylam non stop. Dzis po tym usg chodze szczesliwa:) encorton jak narazie biore i bede brac dokad@ nie przyjdzie. Kazdy ma mnie w dupie, moj lekarz tez nie odbiera i nie oddzwonil. Janosz na maila nie odpisala. Tylko moj dawny lekarz oddzwonil mimo ze na sympozjum dzis byl w Wisle i zaproponowal ze moze mnie specjalnie wieczorem przyjasc. I ten drugi lekarz u ktorego dzis bylam tez zaproponowal zebym jutro na nfz przyszla. No ale dobrze bede brac to co Wy i bedzie dobrze.
Susana a Ty ten metyl czemu bierzesz 15? Masz mutacje? Sory pewnie pytam o sto razy;)

Ogladaliscie film Ted 2? Bedziemy dzis ogladac, ted( mis pluszowy co mowi) ozenil sie z blondyna i ida na in vitro:) troche smiechu mi potrzebne.

reklama
Można podawać w wewnętrzne strony ud .Tak wyżej mniej boli.
Oprócz tego wszędzie gdzie jest trochę tkanki tłuszczowej

Do góry