reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka ginka kazała brać 15 mg zwykłego kwasu ze względu na .mój wiek.
Jeszcze biorę 400 metylowanego na wszelki wypadek bo mutacji nie robiłam .

reklama
Strawbelka ginka kazała brać 15 mg zwykłego kwasu ze względu na .mój wiek.
Jeszcze biorę 400 metylowanego na wszelki wypadek bo mutacji nie robiłam .
Susana a 15 mg jak bede brac to nie zaszkodzi nie? Bo to chyba sie wysika nadmiar. Bo ja mam 5, wiec bede brac 3 tabletki i mam metylowy 04

susana ale wboki brzucha ide czy na dol i wgore tez moge?
femibion a ile kwasu metylowego?kazal go brac janosz i kwas 15 mg
strawbelka bierzesz encorton dzownilas do gina?
ja jeszcze dzis myslalam o tym wplywielekow i pomyslam ze cholera nie ryzykowali by ginekolodzy chorobami dziecka ja nie biore nic na wlasna reke wszystko mi zlecono;/
swedzi mnie prawe oko caly dzien bede plakac:(

dziewczyny jak wy robicie te zastrzyki z clexanu? ja jestem cala posniaczona:( i wjakich miejscach mozna bo juz sama nie wiem
Mnie mój mąż wbijał igłę pod kątem mniej więcej 45stopni w fałd skóry na brzuchu, który trzymał między palcami. Zastrzyk dawał bardzo powoli. Natomiast panie w szpitalu robiły mi zastrzyk w 2sekundy, wbijając się w skórę tą igłą jak rzutką w tarczę w jakimś pubie i wtedy miałam siniaki, które długo schodziły...
Susana a 15 mg jak bede brac to nie zaszkodzi nie? Bo to chyba sie wysika nadmiar. Bo ja mam 5, wiec bede brac 3 tabletki i mam metylowy 04
Tak ;) jak mi to kiedyś zobrazowała pewna Pani dr, to tak jakbyś najadła się dużo sałaty zielonej i nadmiar kwasu foliowego wydalisz z moczem ;)

Clexane wbija się na wprost .kąt 90 stopni.Jeżeli się wbja pod ukosem będziesz podawać sródskórnie czyli za płytko .
Co jak co ale na zastrzykach ja się znam .Robię różne w pracy.
Najlepiej podawać powoli to siniaków nie ma
Łapiesz fałd
.wbijasz igłę .
powolutku podajesz.
Czekasz 5 sekund
Wyjmujesz igłę

Ostatnia edycja:
susana ja tez mam za mala dawke?
Foliany:800 mcg

kwas foliowy:400 mcg

L-metylofolian wapnia: 416 mcg*

w femibionie jest tyle +15 mg normlanego biore