reklama
G
Gość
Gość
Susana a 15 mg jak bede brac to nie zaszkodzi nie? Bo to chyba sie wysika nadmiar. Bo ja mam 5, wiec bede brac 3 tabletki i mam metylowy 04Strawbelka ginka kazała brać 15 mg zwykłego kwasu ze względu na .mój wiek.
Jeszcze biorę 400 metylowanego na wszelki wypadek bo mutacji nie robiłam .
susana ale wboki brzucha ide czy na dol i wgore tez moge?
femibion a ile kwasu metylowego?kazal go brac janosz i kwas 15 mg
strawbelka bierzesz encorton dzownilas do gina?
ja jeszcze dzis myslalam o tym wplywielekow i pomyslam ze cholera nie ryzykowali by ginekolodzy chorobami dziecka ja nie biore nic na wlasna reke wszystko mi zlecono;/
swedzi mnie prawe oko caly dzien bede plakac
femibion a ile kwasu metylowego?kazal go brac janosz i kwas 15 mg
strawbelka bierzesz encorton dzownilas do gina?
ja jeszcze dzis myslalam o tym wplywielekow i pomyslam ze cholera nie ryzykowali by ginekolodzy chorobami dziecka ja nie biore nic na wlasna reke wszystko mi zlecono;/
swedzi mnie prawe oko caly dzien bede plakac
czarna_mala
Fanka BB :)
Mnie mój mąż wbijał igłę pod kątem mniej więcej 45stopni w fałd skóry na brzuchu, który trzymał między palcami. Zastrzyk dawał bardzo powoli. Natomiast panie w szpitalu robiły mi zastrzyk w 2sekundy, wbijając się w skórę tą igłą jak rzutką w tarczę w jakimś pubie i wtedy miałam siniaki, które długo schodziły...dziewczyny jak wy robicie te zastrzyki z clexanu? ja jestem cala posniaczona i wjakich miejscach mozna bo juz sama nie wiem
Tak jak mi to kiedyś zobrazowała pewna Pani dr, to tak jakbyś najadła się dużo sałaty zielonej i nadmiar kwasu foliowego wydalisz z moczemSusana a 15 mg jak bede brac to nie zaszkodzi nie? Bo to chyba sie wysika nadmiar. Bo ja mam 5, wiec bede brac 3 tabletki i mam metylowy 04
susana
Clexane wbija się na wprost .kąt 90 stopni.Jeżeli się wbja pod ukosem będziesz podawać sródskórnie czyli za płytko .
Co jak co ale na zastrzykach ja się znam .Robię różne w pracy.
Najlepiej podawać powoli to siniaków nie ma
Łapiesz fałd
.wbijasz igłę .
powolutku podajesz.
Czekasz 5 sekund
Wyjmujesz igłę
Co jak co ale na zastrzykach ja się znam .Robię różne w pracy.
Najlepiej podawać powoli to siniaków nie ma
Łapiesz fałd
.wbijasz igłę .
powolutku podajesz.
Czekasz 5 sekund
Wyjmujesz igłę
Ostatnia edycja:
susana
Bierz 3 tabletkiSusana a 15 mg jak bede brac to nie zaszkodzi nie? Bo to chyba sie wysika nadmiar. Bo ja mam 5, wiec bede brac 3 tabletki i mam metylowy 04
Nadmiar wysikasz
O,4? Ma być 400ug
reklama
susana
Wszędzie na brzuchu .Nie bliżej niż 5 cm od pępka .Ja przeważnie robię w boki .Nie mam tkanki tłuszczowej to trochę boli.susana dziekuje a miejsca?
Podziel się: