reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie
Nie martw się jutro będxiemy miały nowy stres a o becie zapomnimy
.Mianowicie wielkość pęcherzyków ciążowych , wymiary lub ich brak bo za wcześnie .Naprawde chyba osiwiejemy .
Susana ale mnie rozbawilas:) Dobra wrozka z Ciebie. Temat jutrzejszego watku to pecherzyki, prosze mi sie tu przygotowac do lekcji, bo wieczorem bedzie sprawdzian z wiedzy;)

Ja chyba nie chce jeszcze usg wtakim razie ...aj jakos sie narazie nie stresuje. Wlasnie mialam opisac odnosnie mojego cisnienia bo encorton jak i estrofen moga podwyzszac cisnienie na szczescie mam utrogestem przy ktorym mam cisnienienie 70/50wiec.dobrzr ze te dwa leki mi je podwyzszaja:) bo.mialam.takie odloty ze masakra. nie wiem czy sie stresowac nie znam tej pani gin bardziej sie boje ze mi namiesza w glowie. Kurde ja jade jutro autobusem bo m jedzie do pracy a on ma.daleko a my mamy jeden samochod i mnie na boki wywierci caly dzien:/ a dzis juz jakies klucia czulam czasem.mocne a bylismy w krakowie tylko chwile samochodem

reklama
Do góry