reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
ja biorę do 12, z rana podobno lepiej działa, dodatkowo dobrze łykać priobiotyk bo mnie po encortonie boli żołądek przez pierwsze dni łykania a priobiotyk pomaga

Fondie! Faktycznie lepiej nie brac na pusty zoladek. Mnie osobiscie nic nie dolega po zazyciu :)

Ale sie rozkrecilyscie dziewczyny... Moze to jakas dobra passa? Trzeba sie podlaczyc hehe. Kto nastepny? Mataha?

Wydaje mi sie, ze cala genetyka po lekkim sniadaniu, ale pewnosci nie mam. zadzwon sobie do lab :) oj nie badz taka skromna, susana tez sie wypierala i co? ;)

Wydaje mi sie, ze cala genetyka po lekkim sniadaniu, ale pewnosci nie mam. zadzwon sobie do lab :) oj nie badz taka skromna, susana tez sie wypierala i co? ;)
bede tam na 12 endo w klinice przyjmuje i od razu mozna zrobic badania to babek tam zapytam od razu. no kariotyp po jedzeniu robilam to napewno pani mowila nawet ze mamy sobie pojesc

Fondie no no no... pięknie! Po cichu gratuluję:-)
jak robiłam genetyke to też mialam być po śniadaniu.
No może i ja w kolejce ale nie czuję wewnetrznie coby mialo coś z tego być. Już planuję monitoring na kolejny cykl.

wstawie wam jak bede w drodze bo sie nie wyrobie a pote jeszcze wkleje ten paskowy zastanwialam sie nad beta ale ale wole nie mieszac laboratoriow bo juz raz tak zrobilam i mialam rozbieznosc o 2000

reklama
Dzień Dobry!!!!!

Uuuuu, tu od rana same piękne wiadomości!!!!! Fondie, kreskę widać na górnym tescie ale to już dziewczyny napisały :-)
Trzymam kciuki i nie puszczam.
Susana,daj znać jak beta od razu :-)

Do góry