reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Większość dnia ich nie ma więc daję radę
Strawbelka ja mam te same myśli co ty odnośnie pracy !!! Teraz ciagle tez chodzę na wolne bo byłam w szpitalu i teraz znow za tydzin ide do szpitala , ciagle coś i nie wiem co zrobic mam jak lekarz powie że moge sie juz znow strać o kolejna ciąże a z moimi problemami to raczej pracowac nie powinnam a boje się że jak zostawie prace a znoów sie nie uda i poronię to zostane bez pracy i bede musiała szukać nowej i tak ciagle te myśli krążą .
Doris jak myślisz , jak zareagują twoje straszę dzieci na wieść o maleństwie
Doris jak myślisz , jak zareagują twoje straszę dzieci na wieść o maleństwie
Karpidlaczku serce ty moje ;*
chyba sie popłacze: beta 2250 była 434 cztery doby temu, w czwartek więc przyrost jest i tak ponad 2,5 raza za dwie doby
no może na objawy musze poczekać... dzis mam 32 dc i 18 dpo
Doris ty chyba jesteś ponad tydzień/dwa przede mną? jak dokladnie? bo tygodni ciąży to ja sie nie odwaze liczyć
a tak poza tym to teraz jak mam dwa zastrzyki to nie chcecie wiedziec jak wyglada mój brzusio...
chyba sie popłacze: beta 2250 była 434 cztery doby temu, w czwartek więc przyrost jest i tak ponad 2,5 raza za dwie doby
no może na objawy musze poczekać... dzis mam 32 dc i 18 dpo
Doris ty chyba jesteś ponad tydzień/dwa przede mną? jak dokladnie? bo tygodni ciąży to ja sie nie odwaze liczyć
a tak poza tym to teraz jak mam dwa zastrzyki to nie chcecie wiedziec jak wyglada mój brzusio...
K
kaira24
Gość
Nafoczko piękna neta !! Rosnij z doris
G
Gość
Gość
Nafoczka i Doris mam nadzieje ze niedlugo do Was dolacze
reklama
Podziel się: