reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lilia, no to faktycznie skonczyly sie jej koncepcje. Widze, ze masz duzo dodatkowych problemow poza nk. Oby juz niedlugo udalo sie je opanowac. Ile w sumie mialas wlewow? A zlecala ci moze Treg? Tak, immunofenotyp badaja 30.09, bo sie wybieram.

Nafoczka i plastulinka... Ja starałam się bezowocnie przez 4 lata, latalam po lekarzach i dla wszystkich było wszystko ok, nikt nie widział żadnego problemu, wszyscy mówili, że za dużo o tym myślę, że może trzeba się zrelaksować i takie tam bzdury... Nie chcę umniejszac tego co przechodzicie, a tylko was pocieszyć, że parę nieudanych cykli to jeszcze nie jest powód do zmartwienia, ponieważ problemy z plodnoscia stwierdza się dopiero po ponad roku bezskutecznych starań... A w waszym przypadku to naprawdę może być jakaś blokada psychiczną, rozregulowanie organizmu po różnych leczeniach, zabiegach itd... Wiem że jest wam trudno bo ja też sama przez to przechodzilam, również przez 4 nieudane iui (i lekarze nadal nie widzieli przyczyny)... Ale uda się... Jeśli nie uda się naturalnie to może przez iui, ale ja wierzę że już niedługo zaskiczycie naturalnie. Może musicie troszkę "odpuścić"? Nie przytulać się z zegarkiem w ręku... Nie koncentrować się tylko na zajęciu w ciążę....

Hej dziewuszki.
Nafoczko kochana daj sobie jeszcze czas. Pamietaj ja dopiero w 7-8 cyklu zaskoczylam. Uda sie we wlasciwym czasie. Ile Ty masz latek tak w ogole?;)
Ja lezakuje. Wydaje mi sie, ze krwawienie mija bo zmienia kolor na brunatny. Martwie sie bardzo bo nie wiem do konca z czego takie atrakcje i ze nie oznacza to nic dobrego. Dzisiaj generalnie nie moge odgonic tych zlych mysli od siebie. Kinga a jak Twoje samopoczucie?
Witaj Pietrusia. Jesli tylko masz sile i chec to pisz i zostan z nami.

reklama
Do góry