reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
Widzę, że nie tylko ja mam uraz do Uzara...
Lilith ja też rodziłam na Unii i byłam bardzo zadowolona, a dr Uzar przynajmniej w październiku 2009 pracował w Zdrojach (leżałam tan na oddziale tydzień przed porodem)
Lilith ja też rodziłam na Unii i byłam bardzo zadowolona, a dr Uzar przynajmniej w październiku 2009 pracował w Zdrojach (leżałam tan na oddziale tydzień przed porodem)
Rodziłam w Policach. Jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam. Mój poród i mojej siostry odbierał młody Uzar (nie wiem, czy ten stary, u którego niestety kiedyś byłam na wizycie też tam pracuje) W każdym razie stoję w obronie młodego Uzara, obie byłyśmy bardzo mu wdzięczne za pomoc. Poza tym uważam go za niezłego specjalistę.
czarodziejka87
lasotka ja nie wiem, który to młody, który stary. Ja miałam nieprzyjemność spotkać Piotra Uzara. Może trafiłam na jego gorszy okres, ale większość dziewczyn, które w tym samym czasie leżały w Zdrojach miały podobne zdanie.
Na szczęście mamy w Szczecinie innych dobrych lekarzy, więc każda znajdzie swojego idealnego
Na szczęście mamy w Szczecinie innych dobrych lekarzy, więc każda znajdzie swojego idealnego
Idiosynkrazja
Zaangażowana w BB
Hmm, tak czytam wypowiedzi o wrażeniach z porodówek i nasuwają mi się takie wnioski że wszystko jest w zasadzie kwestią przypadku... Zależy jaki dzień, jaki lekarz, jaka położna, kto miał akurat zmianę, jaka pora dnia itd... Oczywiście mówię tu o porodach wziętych "z zaskoczenia" czyli nie planowych cc lub wywoływanych. Ja miałam taaaaaaaaki mętlik w głowie przed porodem gdzie mam rodzić... Padło na Pomorzany z racji darmowego zzo - i też mam swoje za i przeciw jeśli chodzi o ten szpital. Myślałam o Policach a także Stargardzie gdzie pracuje mój lekarz ale ponieważ była to zima, miałam termin na styczeń (i tak urodziłam w grudniu...) i szybko robiło się ciemno zdecydowałam się na Szczecin. No ale mam sporo zastrzeżeń...
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Idiosynkrazja napisz proszę jakie masz konkretnie wrażenia z Pomorzan, interesuje mnie przede wszystkim, czy rzeczywiście dają tak "na życzenie" zzo i czy u Ciebie wszystko zadziałało jak trzeba ... Ile jest kobitek na sali poporodowej?
PS. napisałam też do Ciebie na priv
PS. napisałam też do Ciebie na priv
Ostatnia edycja:
natasszzka87
Ja mam lekarza prowadzącego, który właśnie na Pomorzanach jest pytałam o zzo mówił mi, że nie ma problemów z podaniem Wizytę mam za tydzień dopytam się wszytskiego.
Ja tam myślę o Zdrojach najabrdziej ze względu na bliskość 2 min autem, ale rozważałam Police tylko, ze za daleko, o Pomorzanach słyszałam rózne opinie, ale to od dziewczyn co rodziły jakis czas temu, ciekawa jestem opinii bardzo aktualnych.
Ja tam myślę o Zdrojach najabrdziej ze względu na bliskość 2 min autem, ale rozważałam Police tylko, ze za daleko, o Pomorzanach słyszałam rózne opinie, ale to od dziewczyn co rodziły jakis czas temu, ciekawa jestem opinii bardzo aktualnych.
reklama
LilithGoth
Ja jak bym miała 100% pewności ze w policach trafie na Dr Billara to na bank bym tam rodzila...opiekował sie mną 2 miesiace jak leżałam na uni i robił mi cesarke. Wspaniały, miły i doświadczony lekarz polecam w 100000%
Podziel się: