reklama
altaya7
mama VI 2008 i VIII 2011
tościka z dżemem to ja i teraz bym chętnie zjadła a co dopiero po porodzie!
moniek83
Fanka BB :)
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
niestety nie w każdym jest szpitalu. W niektórych jest na życzenie bezpłatnie, w innych na życzenie płatnie, a w innych można usłyszeć, że kobiety bez tego rodziły i dały radę:|
Oczywiście mam na myśli ZZO, bo te dożylne i ewentualnie domiejscowe przy zszywaniu to raczej standard. Chociaż mi też żałowali na początku tego dożylnego:|
Oczywiście mam na myśli ZZO, bo te dożylne i ewentualnie domiejscowe przy zszywaniu to raczej standard. Chociaż mi też żałowali na początku tego dożylnego:|
z tego co wiem, takie znieczulenie jest we wro nie osiagalne...to u nas duzy problem i pomimo nagłosnienia sprawy nie wiele sie zmienia..nawet jakby sie chcialo zaplacić. No chyba ze cudem wczesniej skosultujesz sie z anastyzjologiem i trafisz na jego dyzu w tym jednym szpitalu...ale z tego co wiem to tez bardziej teoria:/ Najblizej to chyba w Wałbrzychu daja znieczulenie
U nas rodzimy naturanie i w bólu
U nas rodzimy naturanie i w bólu
reklama
Co do znieczulenia, to jestem raczej przeciwniczką na ten moment i nie chciałabym, żeby mi coś podawano, ale wiem, że to zależy od naszego progu bólu i wrażliwości na niego, więc jak komuś lepiej i łatwiej urodzić ze znieczuleniem, to chyba warto z tego skorzystać
Gabinia szkoda słów na zachowanie Twojego męża...też bym mu nie wybaczyła, przykre to bardzo...
byłego !!!!
Podziel się: