Gabinia szkoda słów na zachowanie Twojego męża...też bym mu nie wybaczyła, przykre to bardzo...
bo to był jest i bedzie kawał ...... dobrze że już z daleka ode mnie i dzieci )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gabinia szkoda słów na zachowanie Twojego męża...też bym mu nie wybaczyła, przykre to bardzo...
Oli tez bym chcialabyc przez caly czas świadoma, wiadomo te wszystkie usypiające dodatkowo leki przechodzą niestety przez lozysko i dzieciaczek niestety tez wyjety jest taki na polprzytomny.
Jednym słowem rozrabiaka od małego hehehNo mój maluch biedroneczka był bardzo przytomny, wszyscy się śmiali bo rozglądał się po sali jakby wszystko widział . Mama moja mówi że do dziś mu te chochliki w oczach zostały i że od urodzenia patrzył tylko co by tu zbroić