reklama
asienka777
Zaangażowana w BB
i znow dziewczyny ten sam problem.. po chwili spokoju znikad pojawily sie zylaki do tego stopnia, ze ciezko mi chodzic :-( a doktorek na urlopie...pozostaje czekac
Korzystajac z tematu chcialam spytac....CZY KTOS PEKA TAK SAMO JAK JA NA SAMA MYSL O PORODZIE????
Ja sram ze strachu ;p a co dopiero jak nadejdzie czas...jezu ;/
Czy tylko ja taka niewydarzona jestem ? czy ktos jeszcze sie boi... :/
Ja sram ze strachu ;p a co dopiero jak nadejdzie czas...jezu ;/
Czy tylko ja taka niewydarzona jestem ? czy ktos jeszcze sie boi... :/
rainmanka
Fanka BB :)
Ja narazie nie myśle o porodzie. Zanim zaszłam w ciąże bardzo się bałam a teraz... no cóż wyjścia nie ma, dziecko samo nie wyjdzie i póki co staram się o tym nie myśleć tylko mysli biegną od wizyty do wizyty u lekarki.
Ciekawe jak będzie bliżej terminu
Ciekawe jak będzie bliżej terminu
Skorpionica
Fanka BB :)
nie martwcie się
wszystko da się przeżyć, wiadomo nastawcie się że boli, ale ból mija z chwilą trzymania dzidzi w ramionach. Po porodzie byłam w stanie powiedzieć że będzie drugie dziecko także nie martwcie się na zapas. Dacie radę!!!
wszystko da się przeżyć, wiadomo nastawcie się że boli, ale ból mija z chwilą trzymania dzidzi w ramionach. Po porodzie byłam w stanie powiedzieć że będzie drugie dziecko także nie martwcie się na zapas. Dacie radę!!!
A ja się nie boję ale ja jakaś inna jestem, mi nawet gigantyczne upały nie przeszkadzają
Może pierdla dostanę później ale szczerze mówiąc nie wydaje mi się. Jak będzie mnie bolało to będę się darła, jak będą mnie wkurzać to będę wyzywała Bardziej boję się o małego. Ale to są takie obawy bardziej o zdrówko żeby wszystko było z nim ok, żeby on poród dobrze zniósł a ja wychodzę z założenia, że sobie poradzę, muszę:-)
Może pierdla dostanę później ale szczerze mówiąc nie wydaje mi się. Jak będzie mnie bolało to będę się darła, jak będą mnie wkurzać to będę wyzywała Bardziej boję się o małego. Ale to są takie obawy bardziej o zdrówko żeby wszystko było z nim ok, żeby on poród dobrze zniósł a ja wychodzę z założenia, że sobie poradzę, muszę:-)
reklama
CZY KTOS PEKA TAK SAMO JAK JA NA SAMA MYSL O PORODZIE????
Ja sram ze strachu ;p
mglaczek nie chce Cie straszyc, ale jest duze prawdopodobienstwo ze podczas porodu zrobisz to doslownie ostatnio czytalam, ze mimo lewatywy 80% kobiet i tak podczas porodu 'zalatwia sie' na stol, a co dopiero jak lewatywy nie ma
wiem brzmi to okrutnie, ale taka jest niestety prawda..
Ostatnia edycja:
Podziel się: