LeRemi
Fanka BB :)
Jaga moj tz na poczatku ciazy tez byl na nie, a i ja jakos szczegolnie nie bylam przekonana. Ale z czasem, im blizej godziny 0, nawet dokladnie nie wiem kiedy, tz jednak zmienil zdanie i bardzo mnie tym ucieszyl. Smialo moge zaryzykowac stwierdzenie, ze gdyby nie on to bym miala wielkie problemy, bo juz podczas finalu cos mi z mozgiem sie porobilo (czyt. wybuch adrenaliny) i nie przekladalam polecen poloznej z angielskiego na nasze!!! Normalnie nie mam problemu z jezykiem, ale wtedy kompletnie nie rozumialam co do mnie mowia, to bylo najdziwniejsze doswiadczenie w moim zyciu. Tz stal i szeptal mi do ucha spokojnym glosem co ode mnie chca i jego sluchalam i dzieki niemu szlo jak z platka. Pelen szacunek dla niego, do tej pory, byl totalnie opanowany, glowke tez widzial i cieszyl sie ze pierwszy:-) A jak malego mi polozyli na piersiach to malz plakal, plakal... Nigdy wczesniej i nigdy potem tak... Kochany...
Teraz nawet nie bylo tematu czy rodzimy razem, bo to oczywiste dla obojga
Ja juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje na taki sam zastrzyk adrenaliny, najlepsze znieczulenie jakie moze byc
Na szkole rodzenia pokazywali nam porod i bylam totalnie przerazona i zszokowana. Wtedy odebralam to jak totalne odarcie kobiety z czlowieczenstwa, wtedy widzialam tylko "cielna krowe" I nie wyobrazalam sobie ze ja moglabym tak samo... Godzina zero wybila i walily mnie totalnie wczesniejsze wyobrazenia i niewyobrazenia, liczylo sie tylko tu i teraz, tylko ja, glos malza, tylko przec, tylko zobaczyc juz wreszcie... swiat przestaje istniec na te kilka chwil, najpiekniejszych chwil w zyciu kobiety:-)
loooo matko, a chcialam tylko kilka slow... a wspomnienia same odzyly
Teraz nawet nie bylo tematu czy rodzimy razem, bo to oczywiste dla obojga
Ja juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje na taki sam zastrzyk adrenaliny, najlepsze znieczulenie jakie moze byc
Na szkole rodzenia pokazywali nam porod i bylam totalnie przerazona i zszokowana. Wtedy odebralam to jak totalne odarcie kobiety z czlowieczenstwa, wtedy widzialam tylko "cielna krowe" I nie wyobrazalam sobie ze ja moglabym tak samo... Godzina zero wybila i walily mnie totalnie wczesniejsze wyobrazenia i niewyobrazenia, liczylo sie tylko tu i teraz, tylko ja, glos malza, tylko przec, tylko zobaczyc juz wreszcie... swiat przestaje istniec na te kilka chwil, najpiekniejszych chwil w zyciu kobiety:-)
loooo matko, a chcialam tylko kilka slow... a wspomnienia same odzyly