reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

reklama
Wydaje mi się, że może tak być. Jak moja siostra rodziła (w innym mieście) to wybrała sobie jedną z położnych, z tych które pracowały w szpitalu. Poza tym moja doktor też ostatnio wspominała mi o tym, że mogę sobie wybrać jakąś położną ze szpitala jesli jednocześnie jest ona poł. środowiskową. Na tą chwilę żadnej z Żeromskiego nie znam, a też nie chciałabym zostawiać tego wyboru do samego porodu, dlatego wolę poszukać wcześniej. A może znacie jakąś dobrą położną środowiskową, która "obsługuje" bieżanow-prokocim?

Cześć Dziewczyny :)

Ja pierwszego synka rodziłam w żeromskim w czerwcu 2013 i mimo, że nie małam swojego lekarza an żadnych znajomości bardzo dobrze wspominam pobyt tam :)

Łazienka na trakcie faktycznie to była tragedia :p
My kangurowaliśmy się prawie 3 godziny... więc na plus... w tym czasie położna pomagała mi dostawić Młodego (mam wklęsłe brodawki).
Tak mnie ładnie jakaś pan doktor zszyła, że na wizycie po połogu gin stwierdziła, że w ogóle nie wyglądam jakbym rodziła :)

Potem na poporodowym położne cierpliwe i bardzo pomocne odpowiadały na wszystkie nawet najgłupsze pytania i poproszone pomagały przystawiać dziecko nawet przy każdym karmieniu co wg mnie jest ważne :)

W lipcu znów wybieram się tam rodzić :)

reklama
Wydaje mi się, że może tak być. Jak moja siostra rodziła (w innym mieście) to wybrała sobie jedną z położnych, z tych które pracowały w szpitalu. Poza tym moja doktor też ostatnio wspominała mi o tym, że mogę sobie wybrać jakąś położną ze szpitala jesli jednocześnie jest ona poł. środowiskową. Na tą chwilę żadnej z Żeromskiego nie znam, a też nie chciałabym zostawiać tego wyboru do samego porodu, dlatego wolę poszukać wcześniej. A może znacie jakąś dobrą położną środowiskową, która "obsługuje" bieżanow-prokocim?
Marzanna Michalczewska z praktyki lekarzy rodzinnych na kozłówku. Wspaniała kobieta, doradca laktacyjny. Dostępna zawsze na tel. Do tej pory utrzymujemy kontakt.

Do góry