reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Porod w szpitalu Ujastek

reklama
tak mi w sumie dali termin na piątek, nie pytałam o wcześniejszy termin, mam nadzieję, że wytrwam do piątku bo już glowa nisko, pęcherz boli, miednica też :(

Nie dziwię się - ja na razie jestem na etapie wmawiania sobie, że mam jeszcze dużo czasu :D Ale przeraża mnie wizja diety czwartkowej i lewatywka... ble

Dziewczyny, trzymajcie się dzielnie!
Na pewno wszystko będzie ok i dacie rade :)

Co do lewatywy - jakąś szczególną kupujecie w aptece?
Eneme np?

I takie pytanie poza tematem - czy jesli od kilku dni mam ostry bol glowy i mdlosci (mdlosci glownie do poludnia), mam sie martwić?

faktycznie, ale jaja! kurcze, szkoda, bo tak to byłaby szansa ze będziemy na jednej sali :))
Ja dziś przeżywam właśnie schiz przedcesarkowy :szok: :rofl:

czyli teraz umawiają w 39 tyg na CC?
Trzymam kciuki bardzo mocno!
Schizowi sie w ogole nie dziwie, ja pewnie juz tydz wczesniej nie bede mogla spac z nerwow ;)
Nawet sie juz zastanawialam czy mozna cokolwiek na uspokojnie lub nasennego dzien wczesniej, zeby moc przespac noc i nie uciec ze stołu ;)

Dziewczyny sorki ale tak spamujecie, ze tu juz ladnych pare stron ciezko znalezc informacje o Porodzie:no:
maggie9 nie kojarze czy juz jestes ale zapraszam na mamy pazdziernikowe tam napewno dowiesz sie wszystkiego:tak:

reklama
ja jutro mam cc na Ujastku, opiszę co i jak, jak wrócę :)

Megmarion życzymy w takim razie powodzenia i dużo siły wraz z radością..:)
a jeszcze mam takie pytanko..... Masz skierowanie na CC na życzenie... czy powody wynikły np z nieprawidłowego ułożenia lub itp??

Ostatnia edycja:
Do góry