reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porod w szpitalu Ujastek

reklama
Dzięki za odpowiedź :)
Bardzo mi na tym zależy,żeby być z mała i tatusiem ;)
Mam jeszcze takie pytanie: na konsultacje,żeby ustalić termin cc idę w tym tygodniu-dostanę jakąś kartkę od ordynatora czy coś w razie czego jakby np. wcześniej niż termin cc odeszły wody,albo rozkręciły się skurcze?
Czy oprócz rzeczy wymienionych na stronce szpitala warto coś jeszcze zapakować dla siebie czy dziecka-jak wynika z Waszego doświadczenia-co może się przydać po cc?

w jaki idziesz dzien?
ja jestem umowiona na czw

Nie ma sprawy, wszystko opiszę-na razie wiem z informacji telefonicznej, że ma być badani i USG-zobaczymy :)

maggie Odpisałam Ci na privka, a tutaj też napiszę,bo może ktoś będzie chciał skorzystać.
Konsultacje są ekspresowe-jak przyszłam to się przeraziłam,bo było chyba z 8 osób, ale idzie piernikiem-po 5min w gabinecie (wywołują nazwiska)
U mnie wyglądało to tak, że weszłam, dzień dobry dałam skierowanie, króciutkie usg a doktor otworzył terminarz i zaproponował termin. Dostałam skierowanie na operację z datą przyjęcia, jakby coś się wcześniej zdarzyło to trzeba to wziąć na IP, by zrobili cc.
Mam też rozpiskę jak się przygotować czyli o diecie, goleniu, badaniach itd., oraz karty do wypełnienia w domu.
Podsumowując: zero stresu, szybciutko, sprawnie, w sumie całkiem sympatycznie :)

reklama
Do góry