reklama
maggie9
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedź
Bardzo mi na tym zależy,żeby być z mała i tatusiem
Mam jeszcze takie pytanie: na konsultacje,żeby ustalić termin cc idę w tym tygodniu-dostanę jakąś kartkę od ordynatora czy coś w razie czego jakby np. wcześniej niż termin cc odeszły wody,albo rozkręciły się skurcze?
Czy oprócz rzeczy wymienionych na stronce szpitala warto coś jeszcze zapakować dla siebie czy dziecka-jak wynika z Waszego doświadczenia-co może się przydać po cc?
w jaki idziesz dzien?
ja jestem umowiona na czw
maggie9
Ja idę jutro, ale u mnie już 36 t.c. leci.
daj jutro koniecznie znać ile trwa wizyta i jak to wszystko wygląda
maggie Odpisałam Ci na privka, a tutaj też napiszę,bo może ktoś będzie chciał skorzystać.
Konsultacje są ekspresowe-jak przyszłam to się przeraziłam,bo było chyba z 8 osób, ale idzie piernikiem-po 5min w gabinecie (wywołują nazwiska)
U mnie wyglądało to tak, że weszłam, dzień dobry dałam skierowanie, króciutkie usg a doktor otworzył terminarz i zaproponował termin. Dostałam skierowanie na operację z datą przyjęcia, jakby coś się wcześniej zdarzyło to trzeba to wziąć na IP, by zrobili cc.
Mam też rozpiskę jak się przygotować czyli o diecie, goleniu, badaniach itd., oraz karty do wypełnienia w domu.
Podsumowując: zero stresu, szybciutko, sprawnie, w sumie całkiem sympatycznie
Konsultacje są ekspresowe-jak przyszłam to się przeraziłam,bo było chyba z 8 osób, ale idzie piernikiem-po 5min w gabinecie (wywołują nazwiska)
U mnie wyglądało to tak, że weszłam, dzień dobry dałam skierowanie, króciutkie usg a doktor otworzył terminarz i zaproponował termin. Dostałam skierowanie na operację z datą przyjęcia, jakby coś się wcześniej zdarzyło to trzeba to wziąć na IP, by zrobili cc.
Mam też rozpiskę jak się przygotować czyli o diecie, goleniu, badaniach itd., oraz karty do wypełnienia w domu.
Podsumowując: zero stresu, szybciutko, sprawnie, w sumie całkiem sympatycznie
Magda_Mr
Dziewczyny orientuje sie ktoras ile wczesniej nalezy rozmawiac z polozna ewentualnie?? Nie wiem ile mam jeszcze czasu na szukanie i spotkanie...
maggie9
Dziewczyny orientuje sie ktoras ile wczesniej nalezy rozmawiac z polozna ewentualnie?? Nie wiem ile mam jeszcze czasu na szukanie i spotkanie...
Zazwyczaj zaczyna sie rozmawiac z poloznymi kolo 7 mc, wiec nie wiem czy kogos znajdziesz, ale szukaj koniecznie jak najszybciej
reklama
Magda_Mr
tzn ja mam miec kogos poleconego, ale wlasnie nie wiem czy spotkanie we wrzesniu to nie jest za pozno...
Dzieki
Dzieki