reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD w szpitalu RYDYGIERA w Krakowie

Witam tez zastanawiam sie nad porodem w tym szpitalu, ale teraz mam pytanie odnosnie tych szczepionek o których pisalyscie, mogly byscie napisac kiedy szczepia tym dzieci i kiedy i komu powiedziec ze chce sie ta odplatna szczepionke? Wogole czym one sie róznia?

reklama
Witam tez zastanawiam sie nad porodem w tym szpitalu, ale teraz mam pytanie odnosnie tych szczepionek o których pisalyscie, mogly byscie napisac kiedy szczepia tym dzieci i kiedy i komu powiedziec ze chce sie ta odplatna szczepionke? Wogole czym one sie róznia?

Akurat mnie poinformowali po fakcie że dziecko było zaszczepione, zawiozłam małego na pobieranie krwi, i jak go poszłam odebrać to mi powiedzieli że zaszczepili bodajże na tężec, a przy wypisie szczepili na żółtaczkę.
Myślę że to sprawa indywidualna, ale z tego co pamiętam szczepią w 3 dobie życia.

A jeszcze mam pytanie czy któras z was wie cosz o doktorze B. Chrostowskim ponoc pracuje w tym szpitalu?

Na czym polegaja zmiany? Wiem, ze do konca stycznia szpital mial zakonczyc prywatyzacje i ze miano wprowadzic oplaty za wlasna polozna. Czy wiecie ile teraz kosztuje oplacenie poloznej? I jakie sa oplaty za lekarza (mysle o swoim lekarzu, ale wolalabym wczesniej znac realia - jaka to suma). I jak to sie w ogole teraz odbywa?

Z tego co mi wiadomo to wybiera się swoją położną :-)i teraz wpłaca się w kasie szpitala:wściekła/y: 1000 zł...te pieniądze są dzielone na szpital niestety i położną...nie wiem tylko czy po równej połowie dostają czy jakoś jest to jeszcze dzielone...jak to jest z lekarzem to nic mi nie wiadomo w tej sprawie...:no:

Doktor Chrostowski to bardzo dobry i niesamowicie mily lekarz. przenioslam sie do Niego w 35 tygodniu ciazy, bo moj lekarz przestal wzbudzac we mnie zaufanie. Natomiast dr Chrostowski wzbudza je calkowicie. Wczesniej pracowal w szpitalu Siemiradzkiego i kobiety bardzo go chwalily za profesjonalizm i podejscie do kobiety w ciazy. Zreszta poczytaj opinie na Ranking lekarzy - opinie o lekarzach - ZnanyLekarz.pl

Jagat
user-offline.png
dzieki za odpowiedź, ja własnie z tego samego powodu sie do niego przeniosłam w 31 tyg. I chcialam zapytać jak wasze opinie, on napewno pracuje w tym szpitalu, bo w sumie to nie wiem jak sie go zapytać a chciala bym wiedzieć

reklama
Bardzo polecam poród w tym szpitalu.
Dwa tygodnie temu urodziłam tam synka. Opieka położnej podczas porodu -wspaniała (zaznaczam, że nie miałam opłaconej połoznej). Trafiłam na Panią Iwonkę i dzięki jej staraniom moje krocze nie było nacinane (a to moje pierwsze dziecko). Polecam również opiekę po porodzie. Miałam problemy z karmieniem piersią - na każdej zmianie znalazła się pani, która poświęcała dużo czasu i pomagała w dostawianiu maluszka do piersi. Nigdy nie spotkałam się z odmową- i to dzięki nim karmie piersią.
Może szpital nie robi tak dobrego wrażenia jak "Ujastek" ale według mnie jest godny polecenia.
Życzę powodzenia.

piękne jak reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry