Tylko w Urzedzie Pracy to się zapewne na to troche czeka, a aktualnie z tego co mi lekarz mówil, najdalej jutro powinnam być w szpitalu pod opieką. Ale z tego co pamietam tez jest zawsze możliwość późniejszego doniesienia dokumentów prawda? Mam chyba na to tydzień po wyjściu ze szpitala czy źle mówię?
reklama
monika33447
Początkująca w BB
monika prosze cie edytuj posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo strasznie zle sie czyta,rejestrujac sie zaakceptowalas regulamin forum - forum babyboom wiec go przestrzegaj!
dahoffka wieczorowo nie masz ubezpieczenia ale idz do up i po problemie
wybacz...pierwszy raz jestem na forum...:-(edytowac ?hmm...ciemna jestem...jak?
Ostatnia edycja:
Jak napiszesz posta i go wyslesz, to sie mu przyjrzyj. Na dole masz takie malutkie okienko "edytuj" - klikasz na nie, otwiera Ci sie Twoj post jeszcze raz, dopisujesz co chcesz i powtornie wysylasz. Post pozostaje jednym postem a nie piszesz calej listy postow.
monika33447
Początkująca w BB
hehe cos ty spoko nie czuje sie urażona poprostu nie wiedzialam i zapytalam... kto pyta nie bladzi hehe buzki i mysle ze teraz dobrze to robie.... edytowalam heh,tylko czy tak jak trzeba...a mam pytanie...jak edytuje to moge usunac porzednia wiadomosc? nie na temat tu pisze teraz wybaczyc ciezarnej prosze
Ostatnia edycja:
Monika jak juz Ci ktos odpisze tak jak klaczek,to mozesz pisac normalnie.Bez przesady.Chodzi tylko o to,ze jak nikt pod Toba nie odpisał,zebys wtedy edytowala a nie pisala 3 postów pod sobą,bez odpowiedzi kogokolwiek.Tak jak to robilas wczesniej teraz przegielas w druga strone wybacz ale troche sie usmialam.I nie ma sensu wczesniejsze odpowiedzi kasowac bo ktoś moze kiedyś chciec cos przeczytac na ten temat.
Podziel się: