reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Ja zauwazylam zabka. Rano capnal moja reke i ugryzl. Zajrzalam a tam zabek :) jak uda mi sie zdjecie zrobic to wstawie..poki co jezykiem zaslania i tylko jak sie usmiecha albo placze to widac. :)
Flachy nie postawie bo nie pijam i jestem przeciwnikiem :) Ale prezent z checia przyjme :) Chociaz mowilam swojemu zeby Malemu jakas zabawke kupil za cierpienia :)

reklama
Gaja a u nas 3 ząbek! :))) górna jedynka lewa jej wyszła :D zaczęłaś o tych ząbkach i zaczęłam mojej sprawdzać i zdziwienie... :))) jest kolejny.
Powiem ci że teraz się posypią...mojej jak wyszedł pierwszy to za kilka dni następny do pary a teraz u góry (po jakimś miesiącu) no i pewno za kilka dni wyjdzie jeszcze jeden ;)

Future nie martw się, przyjdzie czas że i Hela dostanie ząbki, każde dziecko rozwija się inaczej, jedne szybciej mają zęby a inne szybciej siadają ;))))) w sumie w każdej chwili możesz spodziewać się że jej się przebije. Moja przez ostatnie 1,5 tygodnia budziła się w nocy co 1,5h myślałam że na głowę dostanę, bo chciała do cycka, a tu się okazało że ząb jej dokuczał.

Hej dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, bo wpadłam w wir porządków, zakupów, prania, prasowania itd. :-) W piątek byłam na porodówce ze szkoły rodzenia i powiem Wam, że całkiem fajnie to wszytsko wygląda. Trochę się uspokoiłam jak zobaczyłam jak to wszystko ma mniej więcej przebiegać.
Mogłyście korzystać z gazu rozwesalającego? :-) Nawet nie wiedziałam, że mają coś takiego.

aniołek Twój synek jest śliczniutki! A jak Ty się czujesz?

Mammi pewnie już na porodówce, albo wszystko ma już za sobą.

Dzisiaj mam wizytę i nie mogę się doczekać. :-) Zaczynam 30tydz. i jeszcze troszeczkę i Amelka będzie z nami po tej stronie brzuszka. Nie mogę się już normalnie doczekać!!!:-)

katarinka09 Kubus dziekuje za komplement :) a ja dziekuje ze pytasz. Czuje sie juz troche lepiej. Jeszcze czasem dokucza krocze, piecze cos tam w srodku. Ale jest duzo lepiej niz bylo.
Odnosnie gazu rozweselajacego.. tak przyniosla mi polozna w trakcie porodu.. mialo pomoc.. ale guzik.. oddalam to szybciej niz dostalam. Nie czulam zadnej roznicy z gazem czy bez:baffled:
powodzenia na wizycie kochana :*

Future moj młody tez dzis dokazuje, zamiast spac to marudzi, poplakuje.. juz nie wiem o co mu chodzi. Najedzony, przewiniety i jeszcze zle :nerd:

Gratki za wszystkie zabki Waszych Skarbow :)

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie do tych dziewczyn co robily chrzciny w pintalu, ile Was wyszlo na osobe? i Co konkretnie bylo do jedzenia na stole, a co trzeba bylo dokupic, np soki, ciasto, owoce, czy byl tylko obiad czy potem jakies cieple posilki do jedzenia? a i ile czasu mozna siedziec ,do wieczora?

Do góry