reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

sluchajcie mała zdrowo wygląda, zjadła banana całego, kache wrąbała, jeszcze dynia jej została z brokułem. ale nie ma zadnych objawów choroby. chichra sie, nie ma gorączki. nie wiem, chyba przesadzam. moze dlatego, ze menżu chory, to jakaś uwrażliwiona jestem, ale dzięki bogu loozik ;)

larvunia sie opindala ;) ale dziś jest w gorzowie po lekarzach biega z synkiem. i z małą na plecach niestety. do tego jeszcze upał sie robi, u nas 25 stopni w cieniu termometr pokazuje. nawet moją lżej ubrałam na dwór. a ona właśnie zasnęła na dworku, niech spi Balbinka moja ;)

reklama
hejka,
dzięki dziewczyny za rady. Oczywiście że powiedziałam jej co mnie boli. Wręcz wyrwałam jej małą z rąk po 3 godzinach bo nie chciała jej położyć do łóżeczka. Więc jej wytłumaczyłam o co chodzi. Lecz ta jak by była głucha... Więc powiedziałam mężowi żeby z nią pogadał że sobie nie życzę takiej sytuacji. Ile razy wyciągała ją z łóżeczka bo płakała. Jej popłacze troszkę i zasypia, ale ta też tego nie rozumie, uważa że trzeba ją na rączkach usypiać. Dlatego aż się boję co ona mi tu będzie z nią robić w domu jak ją wychowa, bo nie ma się co okłamywać do 17 mnie nie będzie w domu. No ale zobaczymy może nie zwariuję,mama mówi że przesadzam... ale pewnie sama jakby ją zdzieliła:) hahhahahha moja siostra też się przekonała, byliśmy nad jeziorem , siorka małą karmiła po czym teściowa tak się koło niej kręciła aż jej wyrwała małą z reki z tekstem" ciocia już cię pokarmiła chodź do babci" :O Jak ta się wkurzyła.. hahhaha no ale zobaczymy teraz korzystam z czas który nam został:)
Miłego dnia

Mammi nie martw sie, ja tez poszlam do szpitala, polezalam na patologii 1 dzien i w nocy odeszly mi wody. Takze moze u Ciebie tez szybko pojdzie. Trzymam kciuki :*

Future Twoja malutka juz duza kobietka :) widac ze apetyt jej dopisuje:-p

aguś wedle Twojego życzenia foteczki mojego niuńka

DSC00825.jpgZobacz załącznik 393829Zobacz załącznik 393830

Aniołek Kubuś śliczniutki :)) buziaki od Franusia. Oby problemy z brzuszkiem minęły bezpowrotnie.

Mammi trzymaj się i życzę szczęśliwego, szybkiego porodu. Ucałuj od nas swoje Maleństwo :)))

haha, jaki Kubulek słodziusieńki aniołek ;)

haha, to fakt, że moja lubi jeść. ale nie jest gruba, ale strasznie dluga sie zrobiła. juz niektóre rzeczy na 74 maławe ;)

a dziś byłam w przedszkolu w którym dorabiałam sobie na rytmice. i dostałam i rytmike i angielski hahah. ale się cieszę. wpadnie kasiurka ;)

Aniołek Kubuś cudny! taki maciupci (uwielbiam te minki dzieciątek takie tuptusie zastanawiające się co ta mama robi ;) ucałuj niuńka od cioci :****

Future
gratulacje kochana :))) przy dzieciach każdy grosz ważny... ;)

Aniolek slicznego masz synka. Chyba do taty podobny. :)

Mammi zycze szybkiego rozwiazania i powrotu :)

Future super ze sie cos znalazlo. Czyli Helenka idzie do zlobka?

A my mamy pierwszego zabka. Pewnie wyszedl w nocy bo krecil sie jak nie powiem co :D

gaja gratulacje dla Wikusia! Kto znalazł pierwszy ząbka? pytam bo ta osoba musi dostać prezent od współmałżonka :)))) taka tradycja :)

reklama
Do góry