G
guest-1714079215
Gość
Pierwszy raz cesarka, bo ratowali dziecko. Drugi raz ze wskazań psychiatrycznych - nieściemnianych. Gdybym mogła wybierać jak w cywilizowanym kraju, to tylko i wyłącznie cięcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, że w tych cywilizowanych krajach, o których mówisz, cesarek jest o połowę mniej niż w Polsce?Pierwszy raz cesarka, bo ratowali dziecko. Drugi raz ze wskazań psychiatrycznych - nieściemnianych. Gdybym mogła wybierać jak w cywilizowanym kraju, to tylko i wyłącznie cięcie.
Wiem. I co z tego? Jak ta świadomość ma wpłynąć na mój pogląd odnośnie metody wydania mojego dziecka na świat?Wiesz, że w tych cywilizowanych krajach, o których mówisz, cesarek jest o połowę mniej niż w Polsce?
Ale nikt do ciebie nie pieję znam kilka osób co wybiera cc z własnego wyboru, ale to ich wybór i nie skłaniam do zmiany zdania jeśli oni mnie nie próbują przekonać że cc jest dużo lepszeE tam, robi się powoli nagonka na cięcia z własnego wyboru. Odpadam.