reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poród naturalny czy cesarka?

Doggi w pelni rozumiem, nie wiem czy z takim spokojem bym ogladala jak bym nie wiedziala ze czeka mnie cesarka ale mozna sie pewnych rzeczy dowiedziec i nie ma nic drastycznego, to publiczny program... samo zycie :))

Poza tym powtorze pytanko, Czy ktoras z was juz wie ze bedzie miala cesarke na 100%??

reklama
Czy cc czy sn pytała mnie dziś moja dentystka pod kątem adekwatnej tymczasówki na to co mi z niektórych zębów pozostało...:baffled:

OGITU ja na dzień dzisiejszy jestem planowana do CC, ale modle się żeby Antek zmienił swoje ułożenie na glowkowe. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić ze obcy człowiek szuka właściwego miejsca w moim kregoslupie albo co gorsza usypiaja mnie ogólnie. Wizja jakiegokolwiek znieczulenia spędza mi sen z powiek.

MRSMOON masz racje. Tak już jest ze rzeczy nieznanych boimy się mniej; bo zwyczajnie nie wiemy wszystkiego. Całe szczęście ze mój M będzie ze mną, wiec jak mnie oglupia to on mam nadzieje będzie świadomy tego co się dzieje. Czym jestem starsza tym bardziej lekliwa się zrobiłam.

Agatek, ja przez Ciebie zaczęłam bardziej sceptycznie patrzeć na cc :-p ;-) Ale dzięki temu pozytywnie nastawiłam się do sn, co z kolei mnie przerażało na maksa. Tak więc liczę, że moje małe ułoży się główkowo [do dziś wierci się niesamowicie i zmienia pozycję!] i będzie tak, że pierdnę i wyskoczy ;-) Grunt to pozytywne nastawienie, nie? ;-)
Dobrze, że z Tobą będzie Twój M - możesz być spokojna :-)

Zołza życzę ci żeby malutki szybko wyskoczył :) Patrzę i nie dowierzam że u Ciebie to już 37 tydzień! kiedy to zleciało?

Ja zołzie zazdroszcze strasznie ze ma już 37 tydzień !! Ja jutro kończe 35 i wchodzę w 36 miauuuu a mógłby byc juz tak 40 :p :D A ja w ogóle wg okresu mam termin na za 5 dni :p hahahah, ale ten okrsowy termin to wielka porażka i dziecko jest młodsze for sure ;) :p

AGATA tak jak mówisz,najgorsze jest wiedziec co cie moze czekac, błoga niewiedza jak na moje jest skarbem :) 3mam kciuki żeby się maleństwo obróciło :) i za Zołzę też 3mam kciuki by sie Edgarek obrócił ten psotnik ;)

reklama
Do góry