reklama
U nas TŻ był przy pierwszym porodzie i bedzie też teraz. Nie patrzył między nogi,siedział przy mnie,trzymał za rękę,głaskał,podtrzymywał na duchu. Pępowiny nie przeciął bo problemy były i położna ucieła-jemu potem dali nożyczki aby przy samym pępku jej uciął.
Ollena 2 tyg po porodzie się kochaliście? Aż mnie ciary przeszły. Mnie 2 tyg po to jeszcze wszystko bolało. My czekalismy do końca połogu jak lekarze nakazują czyli te 6 tyg a i tak było mi cieżko się przemóc i wtedy.
Ollena 2 tyg po porodzie się kochaliście? Aż mnie ciary przeszły. Mnie 2 tyg po to jeszcze wszystko bolało. My czekalismy do końca połogu jak lekarze nakazują czyli te 6 tyg a i tak było mi cieżko się przemóc i wtedy.
Patina26
Fanka BB :)
no własnie szycie przeciez po cięciu musi być , które tra z ok 20 minut:-) jak to przegapić ???
ollena nie była cięta , może wtedy jakoś nie boli i można się szybko kochać ....
Mój był i teraz tez będzie ale pepowiny nie chce juz przecinać , jakoś własnie ciężko mu to szło i własnie go to zniecheciło, spoko ważne ,żę chce być ze mna to i tak dużo .....
ollena nie była cięta , może wtedy jakoś nie boli i można się szybko kochać ....
Mój był i teraz tez będzie ale pepowiny nie chce juz przecinać , jakoś własnie ciężko mu to szło i własnie go to zniecheciło, spoko ważne ,żę chce być ze mna to i tak dużo .....
WIOLKA1509
my wytrzymalismy 4 tyg ale to tylko dlatego ze ja sie balam wczesniej zaryzykowac, nie wiedzialam czego sie spodziewac...
dodam ze tez nie bylam cieta ani nie peklam
dodam ze tez nie bylam cieta ani nie peklam
Dziewczyny mnie sie wydaje, ze ciecie i szycie na pewno ma duzo do rzeczy. U mnie 2 tyg po hormony tak dzialaly, ze wrecz rzucilam sie na mm i byl to pamietny seks w takim sensie, ze musialam miec tam wszystko bardzo czule bo bylo extra
Na pewno gdybym byla szyta to balabym sie
Na pewno gdybym byla szyta to balabym sie
czy cięta i szyta popękana czy nie o nie po dwóch tygodniach mój A napewno nie zostanie dopuszczony
poza tym przy karmieniu ja walczyłam z piersiami popękanymi ostanio więc żadne igraszki nie były mi w głowie
ja też wolę czekać te 6 tygodni bo skoro tak zalecają to ja nie ryzykuję...
poza tym przy karmieniu ja walczyłam z piersiami popękanymi ostanio więc żadne igraszki nie były mi w głowie
ja też wolę czekać te 6 tygodni bo skoro tak zalecają to ja nie ryzykuję...
Martusia22267
mi pewnie nawet po tych 6tyg będzie ciężko się przemóc przez to cielsko którego teraz się dorabiam i które na pewno u mnie szybko nie zniknie......:-(
reklama
karis u mnie pokarmu brak, cycki juz po 2tyg wrocily do normy no i przede wszystkim bylam jakies 10kg chudsza jak przed ciaza, wiec dawno taka laska nie bylam wtedy! ;-))
Martusiu cielsko szybko zniknie..ja licze kilka tygodni na wrocenie do swojej wagi.
Martusiu cielsko szybko zniknie..ja licze kilka tygodni na wrocenie do swojej wagi.
Podziel się: