reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród Na Wesoło

cześć głuszek! Fajnie cie widzieć po tak długim czasie. Ależ fajna pannica z tej twojej Marysi :-D

Dziewczyny, to chyba jeden z najfajniejszych wątków na forum- super pomysł!

reklama
agusia0611.....RYCZE ZE SMIECHU normalnie...:rofl2: :-D :tak:

dziewczyny super historie i zgadzam sie z poprzedniczka...to najlepszy watek na forum...heheheh :tak: :tak: :tak:

Popłakałam się ze śmiechu, brokat położył mnie na łopatki, reszta też bezbłędna.

U mnie też było wesoło. Najpierw mój mąż jak miałam skurcze takie, że mało nie gryzłam wanny, której się trzymałam robił mi zdjęcia i kazał się uśmiechać. Powiedziałam, mu, żeby się cieszył, że go nie mogę dosięgnąć bo się boję wstać.
W trakcie parcia zdarzyło mi się siusiu i zaczęłam przepraszać, na co lakarka: nie przepraszaj, przyj! I do położnej: proszę jaka grzeczna pacjentka.
Potem jak parłam lekarka do mnie: No pani Agnieszko, ostatni raz i mocno bo nam już pan doktor pediatra blednie( siedział na przeciwko mojego rozkroku), pomyślałam: to co z niego za pediatra, jeszcze zemdleje. Potem patrzę, a to czarnoskóry doktor prosto z Nigerii. Jak wychodził badać małą to pyta jak ma na imię, ja na to Karolinka, a on: Kalolinka, Kalolinka juz gada(darła się w niebogłosy), na co położna: no, nawet lepiej od pana doktora.

Wielkie dzięki za ten wątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko trochę się bałam, że ze śmiechu urodzę przed czasem :-)

agusia super poszło! Twój mąż chyba nieświadomie załatwił Ci takie znieczulenie że nic się do niego nie może porównać. A tak wogóle dziewczyny w każdym szpitlu w Polsce znieczulenie do porodu jest ZA DARMO!!!! Przynajmniej na papierze. Bardzo się cieszę że przeczytałam te opowieści. Już wiem jak podejśc do "całego zamieszania". :-)

reklama
Do góry