Ja tez tzn. będę miała 1 wizytę w pon. bo przejął mnie od innego lekarzaJestem pacjentką prof Hurasa ale chodzę na wizyty prywatnie
reklama
Och. To czekamy na opinie. Ja tez bede miec cc pod koniec pazdziernika. Jestem ciekawa jak to bedzie wygladacCC, ze względu na wskazania kardiologiczne. Chętnie dam znać jak będę już po wszystkim
NieZadowolona25
Fanka BB :)
U mnie było podobnie, jestem u niego od 26tc przejął prowadzenie ze względu wlasnie na moją wade serca bardzo sympatyczny człowiek zaskoczyła mnie tylko częstotliwość wizyt. Co 4 tygodnie. Nawet teraz, byłam w 32+4 i kazał mi przyjechać dopiero w 37tc. Stwierdził, że wszystko jest ok z dzieckiem i ja tez czuje sie dobrze wiec nie ma sensu przyjeżdżać częściej.... a myślałam, że pod koniec będę mieć wizyty co 2tyg. Więc mam trochę obaw, bo jeszcze 2 tyg do kolejnej wizyty, ale nie będę podważać zdania profesora w końcu kto jak kto, ale on powinien widzieć co robi i bardzo fajne jest to, że kazuje do siebie pisać SMS, gdyby tylko cokolwiek mnie niepokoiło.Ja tez tzn. będę miała 1 wizytę w pon. bo przejął mnie od innego lekarza
NieZadowolona25
Dam znać 3 września kiedy będę mieć CC (bo wtedy ustalimy termin) i później się upominajcie to zdam relacje bo po porodzie mogę zapomniećOch. To czekamy na opinie. Ja tez bede miec cc pod koniec pazdziernika. Jestem ciekawa jak to bedzie wygladac
Ja rodziłam 17.08.2020 przez CC w znieczuleniu ogólnym i słyszałam że trzymają do 3 dób ale wywalili mnie w drugiej dobie po CC, chciałam zostać jeszcze jedną dobę ale się nie zgodzili - moje dzieci(bliźniaki) niestety musiały zostać dłużej a że nie ma odwiedzin to nie mogę ich odwiedzać, oczywiście nie ma porodów rodzinnych więc człowiek zdany zupełnie na siebie
Ja rodziłam 17.08.2020 na Ujastku przez CC w znieczuleniu ogólnym i słyszałam że trzymają do 3 dób ale wywalili mnie w drugiej dobie po CC, chciałam zostać jeszcze jedną dobę ale się nie zgodzili - moje dzieci(bliźniaki) niestety musiały zostać dłużej a że nie ma odwiedzin to nie mogę ich odwiedzać, oczywiście nie ma porodów rodzinnych więc człowiek zdany zupełnie na siebie
Ale jak to Ciebie wypisali a dzieci zostawili? To tak można? Jejku. Wystraszyłas mnie. A co z karmieniem itd?Ja rodziłam 17.08.2020 przez CC w znieczuleniu ogólnym i słyszałam że trzymają do 3 dób ale wywalili mnie w drugiej dobie po CC, chciałam zostać jeszcze jedną dobę ale się nie zgodzili - moje dzieci(bliźniaki) niestety musiały zostać dłużej a że nie ma odwiedzin to nie mogę ich odwiedzać, oczywiście nie ma porodów rodzinnych więc człowiek zdany zupełnie na siebie
I jeszcze pytanie o znoeczulenie ogolne. Mialas na to jakis wplyw jakie znieczulenie? Bo bardzo boje sie zastrzyku w kregoslup a po ogolnym niezle sie czuje (mialam w ubiegłym roku 2x ze wzgledu na operacje. Jedno takie krótkie na chirurgi jednego dnia i jedno takie długaśne. I poza wymiotami czulam sie super. Nie bylo problemu z uruchomieniem po itd)
Ja rodziłam 17.08.2020 przez CC w znieczuleniu ogólnym i słyszałam że trzymają do 3 dób ale wywalili mnie w drugiej dobie po CC, chciałam zostać jeszcze jedną dobę ale się nie zgodzili - moje dzieci(bliźniaki) niestety musiały zostać dłużej a że nie ma odwiedzin to nie mogę ich odwiedzać, oczywiście nie ma porodów rodzinnych więc człowiek zdany zupełnie na siebie
U mnie to sytuacja trochę wyjątkowa bo wcześniej byłam 3 tygodnie na patologii ciąży na Ujastku i nagle mnie wzięli na CC mówiąc że były trzy deceleracje u jednego z bliźniaków tzn. że ponoć tętno spadało dlatego też znieczulenie ogólne bo dawali mi jakieś leki, zastrzyki więc nie miałam wpływu na rodzaj znieczulenia. Przed CC robią wywiad i jest też rozmowa z anestezjologiem i na tej podstawie decydują o rodzaju znieczulenia z tego co zaobserwowałam to najczęściej dają w kręgosłup.
A dzieci urodziły się w 34+3 tygodniu więc musiały zostać bo są za małe - mówili że dwa do trzech tygodni a mleko odciągam, zbieram i codziennie zawożę
A dzieci urodziły się w 34+3 tygodniu więc musiały zostać bo są za małe - mówili że dwa do trzech tygodni a mleko odciągam, zbieram i codziennie zawożę
reklama
NieZadowolona25
Ja dziś ustaliłam z profesorem termin CC i będzie to 17 września. 16 mam się stawić na szpital. Mówił, że 20 wyjdę do domu.
Podziel się: