E
Eirema
Gość
polusia wiem że mieszkasz niedaleko mnie, i widzę że również chodziłaś do Baliga-Pałka. Możesz mi napisać czy ona pracuje w jakimś szpitalu w Krakowie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na pewno jest na Kopernika i chyba ma też dyżury na Siemieradzkiego ale tego to nie jestem pewna. ale ja ją polecam bardzo, konkretna, sympatyczna i fajne ma podejście do pacjentek.polusia wiem że mieszkasz niedaleko mnie, i widzę że również chodziłaś do Baliga-Pałka. Możesz mi napisać czy ona pracuje w jakimś szpitalu w Krakowie?
niestety nie, ale kontakt z nim jest 24 h a oglądałeś ten szpital?Polusia ale Dziedzic przyjmuje na Siemiradzkiego?
Wiesz ze względu na ta naszą bliskość do szpitala
cholernie mi zależy żeby tam jakiś dobry kontakt załapać.