reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POROD:)co?gdzie?kiedy?z kim?jak?itd

Ciesze sie Aniu , przynajmniej wiesz na czym stoisz ;)

Ja ide dzis o 11 do szpitala w ciemno, nie wiem co mnie czeka, boje sie i cala jestem w nerwach, zostawia czy wroca mnie do domu :(
Trzymajcie kciuki dziewczyny ...

reklama
Asiu ja tez sie bardzo ciesze...i trzymam kciuki za Ciebie, zebys jak najszybciej urodzila :) :) :)
Odkad zadzwonili to energia mnie rozpiera, zaraz rzuce sie w wir porzadkow!!!!

My termin mamy na 17, ale ginka mowila ze raczej nic sie nie zadzieje do tego czasu. W niedziele 18 ma dyzur w szpitalu i mam o 9 przedzwonic i sie umowic o której wpasc zeby mogła mnie zbadac i zobaczyc czy cokolwiek sie zmieniło. Marzy mi sie pojechac w ta niedziele w opcji 2w1 i wrocic z synusiem juz oddzielnie... och, raczej na marzeniach sie skonczy... U nas w szpitalu po 10 dniach "przeterminowania" dopiero kłada na wywołanie, a wywołuja nieraz dopiero po 14....

Aniu76 to super, że już w czwartek będziesz mamusią ;D ;D ;D ;D Mówiłam że mnie prześcigniesz
Ja 22 idę dopiero na KTG dla przeterminowanych..... no chyba że coś się zacznie dziać. A tak chciałam mieć małego bliźniaczka, a tu wyraźnie moje dzieciątko idzie w zapartego raczka ;D ;D ;D

Sumka - zycze Ci zebys przed 22 urodzila, i zeby byl Bliznak - moj maz jest Blizniak...Fajny chlopak ;D ;D
a Raczki tez sa fajne, polowa mojej rodziny to raczki:moja mama, brat, siostra cioteczna i jej corka - moja chrzesnica - takze mi i Blizniak i Raczek odpowiada:))))) ;)
Moze sie spotkamy w szpitalu...kto wie.... ;D ;D

Mój mąż też bliźniak i to właśnie z 21.06.czyli taki pół na pół z raczkiem, bo z ostatniego dnia ;D ;D ;D ;D ;D
Mam nadzieję że to tego czasu coś się wykluje ;D ;D ;D ;D Ania trzymaj dla mnie w pokoju jakieś łóżko ;D ;D ;D
Ja teraz codziennie wytrząsam małego na kilometrowych spacerach i jedynym skutkiem tych spacerów jest to że padam z nóg ;D

no takie "wytrzasanie" to nic nie daje hihihi Ja skacze po schodach jak schodze i efekt tego taki ze mnie stopy bola a sasiedzi jak mnie spotkaja to patrza jak na debilke bo zamiast sie toczyc dostojnie to ja kicam jak jakas gazela ;D ;D ;D No i nic wiecej. dzisiaj ide do gina na ostatnie badanie. Moze szyjka juz bardziej rozwarta ::)

dzisiaj tez zapadnie decyzja jak bede rodzic. a jutro o tej porze (jakby miala byc cesarka) to moze juz bede dawno po... dzisiaj w nocy juz spalam niespokojnie, jakies glupoty mi sie snily... zaraz ide spakowac sie do porzadku na jutro bo moze lekarz wymysli zeby juz dzisiaj mnie polozyc w razie gdyby mial byc porod normalny zeb mnie od rana przygotowali... watpie w to oczywiscie no ale i tak moze byc. w kazdym razie dzisiaj jeszcze bede z Wami a jutro Wielki Dzien. Chyba juz nie zasne w nocy ;D

a ja w dzien porodu poszlam na dlugi spacer i zjadlam ananasa ;D obejrzalam tez Jamesa Bonda i Przerazacze ;D
z tym ananasem to ciekawe, bo jak tydzien wczesniej go zjadlam, to mialam falszywy alarm czyli calkiem niezle skurcze , wypadl czop i zrobilo sie rozwarcie ;D ;D ;D ;D

Dobra Sumka - bede trzymac:))))))a jakbys Ty przyszla wczesniej to trzymaj dla mnie ;D ;D ;D
Ja w ten upal nie wychodze, bo jeszcze zemdleje....a nie chce tez wczesnie zaczac rodzic, za duzy stres....

marzenko9 - powodzenia i trzymamy kciuki, zebys szybko urodzila:)))))

Agatatje- wy mnie dziewczyny tak z tym ananasem wystraszylyscie ze przestalam jesc, zeby sobie jakis skurczow nie wywolac.. ;) ;)
a cos jest z tymi filmami grozy, jak ogladalam thriller to mi brzuch starsznie stwardnial, ze musialm przelaczyc na jakis wesoly program, bo az oddychac nie moglam...

reklama
Do góry