Patii26
Fanka BB :)
Powiem tak, oglądając teraz ten thule to spacerówka wydaje się mała i taka "delikatna", mniej wygodna. Jest wiele wózków innych, też tańszych i dobrych, które mają spacerówkę taka konkretną, większą , szerszą , że dziecko i 3 lata w niej jeździ. Musisz pomyśleć na czymś Ci najbardziej zależy, bo jak kupisz wózek za 5 tys to już tak łatwo go niestety za tą cenę nie sprzedasztak ten thule ma takie okienko. pokazywał nam w sklepie.
No i mamy plan jeszcze pojechać do innego sklepu i nie mówiąc nic o tym wózku poprosić o zaprezentowanie jakichs 4,,5 top i sobie po posprawdzamy. I zobaczymy czy będzie w nich thule a jak nie to zapytamy co majądo niego ze go nie pokazali
I oczywiście zrobisz jak zechcesz, ja tylko pisze co ja uważam, bo chciałam wstawić tu zdj wózka jakie my mamy, i koszt tego wózka był niecałe 2 tys. Bebetto Vulcano ( ogólnie wózki z Bebetto są dobre ). Ale co mi się podoba w tym wózki, że stelaż jest stabilny i spacerówka też jest większa, szersza, można całkowicie na płasko dziecko w niej położyć i mechanizm oparcia jest ręczny na "szyny". Najgorsza jest regulacja na pasek, bardzo łatwo można go urwać, szczególnie jak dziecko już większe.Podoba mi się też to, że przednie mniejsze koła można blokować ręcznie przy kołach aby je zablokowac by się nie obracały.