reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
pediatra na czacie medicover kazała obserwować i czekać... ale chyba jutro zrobię jej badanie moczu, podobno infekcja pęcherza też bezobjawowo przebiega
Jak mamy temp i brak innych objawów to zawsze badamy mocz. Nawet w oczekiwaniu na potwierdzenie trzydniówki ( taki był typ lekarki) kazała nam zrobić.
Zróbcie, przynajmniej to można łatwo wykluczyć.
A Ola nie ma kataru czy innych objawów infekcji? Coś w gardle?
Poobserwuj ją we śnie, czy nie przełyka kataru . Moja miała kiedys taki,że zupełnie nic nie leciało, nie wydmuchiwała, ale gęste gluty w gardle były.
Czasem tak zaczynają się choroby zakaźne ale Ola szczepiona chyba na wszystko...
Ale jak jest w dobrej formie, to pewnie nie ma się czym martwić
Zróbcie, przynajmniej to można łatwo wykluczyć.
A Ola nie ma kataru czy innych objawów infekcji? Coś w gardle?
Poobserwuj ją we śnie, czy nie przełyka kataru . Moja miała kiedys taki,że zupełnie nic nie leciało, nie wydmuchiwała, ale gęste gluty w gardle były.
Czasem tak zaczynają się choroby zakaźne ale Ola szczepiona chyba na wszystko...
Ale jak jest w dobrej formie, to pewnie nie ma się czym martwić
malgorzatkar
Fanka BB :)
Gardło normalne, patrzyłam dziś. Ale oddycha buzia, więc może coś być. Jutro zobaczymy, jak się zwolni pediatra na Tarchominie na jutro czy sobotę, to i tak zapisze i pojadę
Pewnie. Lepiej sprawdzić bo teraz trudny czas i z dostępnością lekarzy ciężko będzie.
W razie czego znam fajna lekarkę na Tarchominie, jest rodzinnym ale moją córkę leczyła i wydała mi się rozsądna. Z tym,że w piątek jest chyba przed południem. O ile dobrze pamiętam.
W razie czego znam fajna lekarkę na Tarchominie, jest rodzinnym ale moją córkę leczyła i wydała mi się rozsądna. Z tym,że w piątek jest chyba przed południem. O ile dobrze pamiętam.
elifit
Moderatorka
Mamy starszakow przechodzilyscie trzydniowke? Kurde Ola ma ta temp między 37,5 a 38,3 a oprócz tego żadnych objawów,bawi się, skacze, trochę mniej je i czekolada ją nie kusi...
Przechodzona ale temperatura to 39-40 była.
Haust, chyba nic poza woda morska często do nosa i inhalacjami.
mamy kilka specyfików do nosa ale z każdym jest podobnie. Katar musi trwać 10 dni i już.
Przy męczącym , cieknącym katarze na noc daje nasivin, tak na spokojny sen.
Bo ja pisałam o gęstym katarze cieknącym do gardła, bez możliwości wydmuchania:-)
No i wodę do częstego popijania.
mamy kilka specyfików do nosa ale z każdym jest podobnie. Katar musi trwać 10 dni i już.
Przy męczącym , cieknącym katarze na noc daje nasivin, tak na spokojny sen.
Bo ja pisałam o gęstym katarze cieknącym do gardła, bez możliwości wydmuchania:-)
No i wodę do częstego popijania.
Ostatnia edycja:
reklama
elifit
Moderatorka
Co na zaparcie u małej? Viburcol?