reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Ja dla starszaka ma kidofen duo. Jest to polaczenie paracetamolu i ibuprofenu. Nie pytajcie ile info w ulotce na temat negatywnych skutkow. Moj syn ma max dwa razy w roku kiedy ani paracetamol ani ibuprofen zbytnio nie zbijaja mu goraczki a to dziala i to dosc szybko.
Michasia ciesze sie, ze goraczka spadla i trzymam kciuki .
Michasia ciesze sie, ze goraczka spadla i trzymam kciuki .
Katka***
GiB ten kidofen to chyba na receptę? Ja też mam. Miałam go wykupić gdy Natala miała afty po antybiotykach i innych badziewiach. Ale jeszcze anirazu nie użyłam. Stoi zapakowany na te gorsze czasy, które mam nadzieję nie nadejdą.
s.michalina
Pomiędzy 3 a 4 biegunka.
teraz temp 37 więc jest ok ale jęka.
Wczoraj byla cały dzień na cycu o herbatce cienkiej z cukrem i probiotyk dałam. Dziś chyba to samo choć nie wiem czy nie dac jej czegos do jedzenia. Co myślicie?
Wczoraj byla cały dzień na cycu o herbatce cienkiej z cukrem i probiotyk dałam. Dziś chyba to samo choć nie wiem czy nie dac jej czegos do jedzenia. Co myślicie?
darunia0712
Michalina, jak moi mieli biegunkę to dawałam im choć parę łyżeczek kleiku ryzowego na wodzie żeby chociaż coś mieli w żołądku. A tak to herbatka i trochę mleka.
Gosia i Bartek
Katko ja bez recepty kupowalam.
Michasia a mala chce cos oprocz piersi? W aptekach jest srodek ors 200 albo 300 to taka ala marchwianka. Po lyzeczce mozesz sprawdzic.
Michasia a mala chce cos oprocz piersi? W aptekach jest srodek ors 200 albo 300 to taka ala marchwianka. Po lyzeczce mozesz sprawdzic.
s.michalina
Nie wiem czy coś chce bo nie dawałam jeszcze. Pierś i herbatke chętnie. Dam kleik, zobaczymy czy zje.
Kasiuchna86
Może to nie na cito, ale porady potrzebuje.
Jakieś 3/4tyg zaczęłam wprowadzać oliwii gluten. Po jakimś czasie pojawiły się suche plamy na skórze na rękach (miała już kiedyś takie, nie doszłam po czym) teraz w miedzy czasie niefortunnie jadłam orzechy, miód i cytryny. Odstawiłam powyzsze oprócz glutenu no i te placki wysuszone nie schodza.
na chwilę obecną żadnych innych dolegliwości, kupa normalna (jakiś czas temu była brzydka - ale nie wiem czy to nie zęby) czy przy nietolerancji glutenu powinno pojawić się coś jeszcze? Od jutra odstawie tez ten gluten ile czasu to może schodzić? Iść z tym do lekarza?
Jakieś 3/4tyg zaczęłam wprowadzać oliwii gluten. Po jakimś czasie pojawiły się suche plamy na skórze na rękach (miała już kiedyś takie, nie doszłam po czym) teraz w miedzy czasie niefortunnie jadłam orzechy, miód i cytryny. Odstawiłam powyzsze oprócz glutenu no i te placki wysuszone nie schodza.
na chwilę obecną żadnych innych dolegliwości, kupa normalna (jakiś czas temu była brzydka - ale nie wiem czy to nie zęby) czy przy nietolerancji glutenu powinno pojawić się coś jeszcze? Od jutra odstawie tez ten gluten ile czasu to może schodzić? Iść z tym do lekarza?
Załączniki
reklama
Gosia i Bartek
Kasia plamki natluszczasz kilka razy dziennie. Schodzenie plam ok 2 tygodni. Gluten jezeli dawalas wczesniej i sie nic nie dzialo mozesz zostawic. Oprocz wysypek bole brzuszka, inne kupy np sluzowe, czasami wymioty.