reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poradę

reklama
Z wypisu jasno wynika, że podejrzenie ciąży obumarłej. Czekaj do czasu wizyty u ginekologa, nie rób już bety,bo to bez sensu. Ja też przeżyłam poronienie i wiem jak to boli,ale tłumacz sobie tak, że to nie była zdrowa ciąża. Życzę ci, żeby sie w końcu udało. Nie rozkładaj już słów lekarzy na czynniki pierwsze, że byla zdrowa ciąża a teraz nie,bo nic ci to nie da,nic nie zmieni w tym przypadku.

Z wypisu jasno wynika, że podejrzenie ciąży obumarłej. Czekaj do czasu wizyty u ginekologa, nie rób już bety,bo to bez sensu. Ja też przeżyłam poronienie i wiem jak to boli,ale tłumacz sobie tak, że to nie była zdrowa ciąża. Życzę ci, żeby sie w końcu udało. Nie rozkładaj już słów lekarzy na czynniki pierwsze, że byla zdrowa ciąża a teraz nie,bo nic ci to nie da,nic nie zmieni w tym przypadku.
Jedyne wytlumaczenie, że beta była już spadkową, bo 15 kwietnia na usg był pęcherzyk i wtedy ciąża mogla już obumierać. Dlatego 21 już beta wynosiła 300.
Tylko nie rozumiem jak szpital mógł to olac
nie mam pojęcia lekarz w szpitalu powiedział że nie ma konieczności zostawienia mnie w szpitalu... Musze zmienić mojego ginekologa na jakiegoś dobrego

nie mam pojęcia lekarz w szpitalu powiedział że nie ma konieczności zostawienia mnie w szpitalu... Musze zmienić mojego ginekologa na jakiegoś dobrego
no bo nie ma potrzeby, to nie jest zaawansowana ciąża, której obumarcie trzeba monitorować. I nie, zmiana ginekologa nie jest potrzebna, bo żaden lekarz nie może powiedzieć czegoś z pewnością a jedynie prognozować.

reklama
Do góry