reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poradę

reklama
Z wypisu jasno wynika, że podejrzenie ciąży obumarłej. Czekaj do czasu wizyty u ginekologa, nie rób już bety,bo to bez sensu. Ja też przeżyłam poronienie i wiem jak to boli,ale tłumacz sobie tak, że to nie była zdrowa ciąża. Życzę ci, żeby sie w końcu udało. Nie rozkładaj już słów lekarzy na czynniki pierwsze, że byla zdrowa ciąża a teraz nie,bo nic ci to nie da,nic nie zmieni w tym przypadku.

Z wypisu jasno wynika, że podejrzenie ciąży obumarłej. Czekaj do czasu wizyty u ginekologa, nie rób już bety,bo to bez sensu. Ja też przeżyłam poronienie i wiem jak to boli,ale tłumacz sobie tak, że to nie była zdrowa ciąża. Życzę ci, żeby sie w końcu udało. Nie rozkładaj już słów lekarzy na czynniki pierwsze, że byla zdrowa ciąża a teraz nie,bo nic ci to nie da,nic nie zmieni w tym przypadku.
Jedyne wytlumaczenie, że beta była już spadkową, bo 15 kwietnia na usg był pęcherzyk i wtedy ciąża mogla już obumierać. Dlatego 21 już beta wynosiła 300.
Tylko nie rozumiem jak szpital mógł to olac
nie mam pojęcia lekarz w szpitalu powiedział że nie ma konieczności zostawienia mnie w szpitalu... Musze zmienić mojego ginekologa na jakiegoś dobrego

nie mam pojęcia lekarz w szpitalu powiedział że nie ma konieczności zostawienia mnie w szpitalu... Musze zmienić mojego ginekologa na jakiegoś dobrego
no bo nie ma potrzeby, to nie jest zaawansowana ciąża, której obumarcie trzeba monitorować. I nie, zmiana ginekologa nie jest potrzebna, bo żaden lekarz nie może powiedzieć czegoś z pewnością a jedynie prognozować.

reklama
Do góry