Cześć mam pytanie ponieważ starałam się z partnerem o dziecko , miałam dostać miesiączkę w sobotę 19.11 nie dostałam ale robiłam test ciążowy kilka razy i wyszedł pozytywny dziś zauważyłam krew jestem 6 lub 7 dni po spóźnionej miesiączce.nie leci jej dużo ale widać na papierze wiem że zaraz będzie po co tu piszesz idź do ginekologa ale jeszcze ciąży nie potwierdziłam w żaden sposób , ale pójdę w tym tygodniu .Miała któraś tak może
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Najlepiej zbadać progesteron + betę w ostępie 48h, aby zobacyzć, czy prawidłowo rośnie, ewentualnie dzień po dniu, aby zobaczyć, czy nie spada, bo wtedy raczej oznacza ciążę biochemiczną
Teoretycznie lekarz teraz nic nie poradzi, bo nawet nie będzie widać pęcherzyka ( on od bety >1000 ).
Teoretycznie lekarz teraz nic nie poradzi, bo nawet nie będzie widać pęcherzyka ( on od bety >1000 ).
U mnie to był początek poronienia.Cześć mam pytanie ponieważ starałam się z partnerem o dziecko , miałam dostać miesiączkę w sobotę 19.11 nie dostałam ale robiłam test ciążowy kilka razy i wyszedł pozytywny dziś zauważyłam krew jestem 6 lub 7 dni po spóźnionej miesiączce.nie leci jej dużo ale widać na papierze wiem że zaraz będzie po co tu piszesz idź do ginekologa ale jeszcze ciąży nie potwierdziłam w żaden sposób , ale pójdę w tym tygodniu .Miała któraś tak może
Oczywiście wszytsko jest możliwe.
Zrób betę i powtórz po 48h. U mnie był znaczy spadek.
olka11135
Fanka BB :)
Cześć mam pytanie ponieważ starałam się z partnerem o dziecko , miałam dostać miesiączkę w sobotę 19.11 nie dostałam ale robiłam test ciążowy kilka razy i wyszedł pozytywny dziś zauważyłam krew jestem 6 lub 7 dni po spóźnionej miesiączce.nie leci jej dużo ale widać na papierze wiem że zaraz będzie po co tu piszesz idź do ginekologa ale jeszcze ciąży nie potwierdziłam w żaden sposób , ale pójdę w tym tygodniu .Miała któraś tak może
Tak, miałam tak w ciąży pozamacicznej
A bolało cię coś ? Mnie nic nie boli na papierze aż tak nie widać tylko w środku i to takie bardziej różowe że śluzemTak, miałam tak w ciąży pozamacicznej
Dostałam dzisiaj duzo krwi , tylko dlaczego każdy test wychodził pozytywnyWiele kobiet plami na początku ciąży. Ja pierwsze 1,5-2 msc uważałam że zbliża mi się okres, i za nic nie dopuszczałam myśli że może to być ciąża. Chociaż juz dawno było po terminie miesiączki...
reklama