reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

ja juz po polowkowym a nastepna wizyta na poczatku lutego :-) juz sie nie moge doczekac pogladania malego szkraba bo chyba moj maz pujdzie ze mna co mnie bardzo cieszy:-)

reklama
Witajcie majóweczki
Bylam wczoraj u lekarza z dzidzią wszystko ok na 70% dziewczynka, dzidzia prawidlowo się rozwija i ma 608g następna wizyta 28.01

A ja myślałam, że dzisiaj zobaczę swoją dzidzię - zresztą dopiero pierwszy raz :wściekła/y:, bo na pierwszym usg mi nie pokazano:no:. Miałam wizytę u mojego lekarza, posłuchał serduszka i dostałam skierowanie na usg do innej przychodni,Niestety, do tej pory na usg nie musiałam się zapisywać, a tu klops. Mam termin na 16.01. czyli na środę. ...dopiero:-:)-:)-(

Wigma, troche duza ta twoje dzidzia. Albo moja taka mała? bo moja ma 400 g (usg z niedzieli) Niby mamy 16 dni różnicy w terminach, ale aż 200 g? na tym etapie to 50 % różnicy w wadze, dziwne...

Ja juz po wizycie.Potwierdzona dziewczynka:) Wszystko ok.Waga ok 570 g.Powiedzial ze ma dlugie nogi.wiec to po mnie bo ja wysoka 176cm a w tym 3/4 to nogi :)

witajcie u Mnie potwirdzenie chłopczyka :-) wszystko bardzo dobrze ;-) dzidziuś nie ma żadnych wad genetycznych i to dla Nas najważniejsze ;-):tak: lekarz powiedział że dzidziuś narazie jest mały i nie podał wagi ale mówi że szybko rośnie :tak::tak::-D

buziaczki

reklama
Iwonka - to będzie długonoga piękność.:-)
Tolka - dobrze, że wszystko ok!:-) Chłopaka już gratulowałam.:-)
A mam pytanie odnośnie tych wad genetycznych... czy robiłaś jakieś dodatkowe badania, czy mówisz o samym usg?