reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poniedziałkowe ważenie

Halo, dziewczyny- co się dzieje? |Przecież jest poniedziałek;-) Ja co prawda nie mam si ę czym chwalić- nic się nie zmieniło od zeszłego tygodnia... Ale przy takim apetycie to nic dziwnego- zaszalałam troszkę:zawstydzona/y:

reklama
u mnie 64,7
czyli ponad kilo w dół:-)
własnie a gdzie reszta
a zwłaszcza załozycielka :confused:
hellllloooołłłł:cool2:

Ja dziś mówię pass...mam za sobą tydzień obżarstwa i strasznie mi z tego powodu wstyd i na wagę nawet nie wchodzę bo się boję....

A u mnie jednak spadło- wczoraj musiała mi się woda w organiźmie zatrzymać bo dziś już mam tyle co przedwczoraj czyli prawie 0,5kg spadło

Ja powinnam się ważyć w piątki :-) W weekend oczywiście się objadałam, tort i inne podobne :-) Rezultat, poniedzialek rano waga 67,3kg, a więc +0,3kg. Nerwy jednak mnie nie opuszczają i dziś rano na wadze zobaczyłam 65,6kg :szok: W weekendy się odprężam, mąż gotuje dużo i mam zwyżkę w poniedziałki.

reklama
Do góry