reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poniedziałkowe ważenie

u mnie bez spadku
ale chociaz po tej chorobie utrzymało sie 67:-)
uuuffff
mam nadziej ze za tydzien bedzie w dół:cool2:

reklama
61..spado 1,3 kg ale to raczej tres i nerwy bo jem ostatnio duzp....

Karnitynko tak to spliusz myslalam ze przed snem...
a jak Ty funkcjonujesz ja tak malo jesz??:)
Ehh no wiesz dla niektorych to wcale nie malo i jedza tak na codzien ale dla mnie jednak malo najbardziej glodna jestem jak w nocy wstaje malego karmic i rano jak wstane ale jakos daje rade:) Na chrzcinach sie najem haha

U mnie równiutko 58 więc 200g mniej ale chrzciny i przygotowania do nich robia swoje- tak to sobie tłumacze;)

reklama
Do góry