reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poniedziałkowe ważenie

Nie mam w domku wagi :( i nie mam pojęcia ile ważę.Muszę chyba urządzenie zakupić...Ważyłam się jedynie u ginekologa i chyba wszystko straciłam.Mam jednak taki straszny apetyt przy karmieniu ,że nie wiem czy nie przytyłam na nowo:).Przydałoby się zrzucić ze dwa kilo .

reklama
u mnie 67:no:
czyli kilo spadło ale to przez chorobe
wiec zaden sukces:baffled:
ogolnie sadło 18:dry:
jutro na 20 na areobik
szkoda tylko ze 2 razy w tygodniu ale to juz zawsze cos
no i cwicze w domu
moze w lipcu uda sie bez stresu załozyc bikini
czego zycze sobie i wam:-)

U mnie 84.5 ale dalam pol kg a czulam sie duzo lzejsza i sie w moj plaszczyk dopielam sprzed ciazy na wdechu ale jakos dalam rade hihi no trudno moze za tydzien bedzie lepiej diete troche zmodyfikowalam tzn na sniadanie codziennie 50 g platkow ze szklanka mleka na drugie sniadanie 2 kromki chleba ciemnego z chuda wedlina salata i serkiem jakims potem idzie obiad w postaci zupy na filecie z kurczaka i rosolku wiec dietetyczna taka albo np ryz, makaron albo kasza z filetem albo ryba duszona i do tego surowka albo duszone z warzywkami no i pozniej jem np serek wiejski bez niczego albo jogurt albo maslanke no i na kolacje jablko albo pomarancze i staram sie pic minimum 1,5 l wody zobaczymy:(
a surowych owocow i warzyw sie nei je na kokacje bo to cukry proste ktore zamieniaja sie w tluszcz a przez sen ich nie spalamy...

61..spado 1,3 kg ale to raczej tres i nerwy bo jem ostatnio duzp....

Karnitynko tak to spliusz myslalam ze przed snem...
a jak Ty funkcjonujesz ja tak malo jesz??:)

Ja jestem w szoku, dzisiejsza waga 66,8kg (takiej liczby na wadze nie widziałam od roku :-)) 2kg mniej niż tydzień temu.
Żeby się upewnić zważyłam też Stasia (niestety schudł :-( ) i jeszcze kota, co potwierdziło ostatecznie, bo to raptem 5,5kg zwierzę więc waga na 2kg nie mogła przekłamać.
Oczywiście stanęłam na wadze bardzo głodna i prawie naga :-) No i też miałam sporo stresów w zeszłym tygodniu i walczyłam o laktację więc mały wyciągnął sporo.

reklama
hahahhaha u mnie 0,5kg wiecej... czyli 80,5kg.... zaraz nadgonie to co spadlo tydzien teu... wiele nie zostalo.... jeszcze tylko 0,5kg ahahahhahaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry