reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Inseminacja, tetrazoospermia, aromek i samopoczucie

reklama
Dziękuję Wam bardzo za okazane wsparcie i choć Was nie znam to cieszę się, że założyłam tu konto bo jakoś raźniej przechodzi się przez to z osobami, które przechodzą przez to samo. Teraz mam nadzieję, że ziarenko się utrzyma. Życzę Wam wszystkiego najlepszego, jestescie wspaniałe :)

Dziękuję Wam bardzo za okazane wsparcie i choć Was nie znam to cieszę się, że założyłam tu konto bo jakoś raźniej przechodzi się przez to z osobami, które przechodzą przez to samo. Teraz mam nadzieję, że ziarenko się utrzyma. Życzę Wam wszystkiego najlepszego, jestescie wspaniałe :)
Kochana jak u Ciebie? Wszystko dobrze? Odezwij się jak będziesz miała chwilkę

Kochana jak u Ciebie? Wszystko dobrze? Odezwij się jak będziesz miała chwilkę

U mnie dobrze, mam wizytę 2 grudnia. Dostałam jeszcze 3 opakowania Duphastonu. Czuję się trochę zmęczona. Martwię się czy wszystko prawidłowo się rozwija. W zeszłym roku miałam poronienie biochemiczne na samym początku ciąży i torbiel krwotoczną. Dlatego się martwię. A co u Ciebie Porzeczko?

U mnie dobrze, mam wizytę 2 grudnia. Dostałam jeszcze 3 opakowania Duphastonu. Czuję się trochę zmęczona. Martwię się czy wszystko prawidłowo się rozwija. W zeszłym roku miałam poronienie biochemiczne na samym początku ciąży i torbiel krwotoczną. Dlatego się martwię. A co u Ciebie Porzeczko?
Witaj przepraszam , że dopiero dziś no u mnie mhhh wiesz inny etap dwoje dzieci to roboty co niemiara. Ale jestem szczęśliwa mimo wszystkich trudności związanych z macierzyństem. Byłaś na wizycie ? Niezmiennie kciuki zaciśnie za Was

reklama
Witaj przepraszam , że dopiero dziś no u mnie mhhh wiesz inny etap dwoje dzieci to roboty co niemiara. Ale jestem szczęśliwa mimo wszystkich trudności związanych z macierzyństem. Byłaś na wizycie ? Niezmiennie kciuki zaciśnie za Was
rozumiem, że z dziećmi nie ma już tyle czasu :) ile lat mają dzieciaczki? Na wizycie byłam, beta w dzień wizyty wynosiła 5150 :) na usg pęcherzyk :) w piątek idę teraz na kolejną wizytę. Na niej będzie widoczne serduszko. Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że będzie ok bo martwię się strasznie.

Do góry