reklama
C
cobra18
Gość
znam cos takiego,tyle ze ze sznurka,kleju,reszta podobnie.mam tak lampe zrobiona
mama kubulki
Fanka BB :)
magdalena łał jaka fajna choinka!!!! Michałkowi chyba się podoba, jak na to patrze to czuje zapach świąt, tak mi sie spodobało, że też chcę mieć już choinkę, ah ten świąteczny klimat.......
anecznik cobra bombki sasuper,moja koleżanka w zeszłym roku zrobiła czerwone,mówił,że wcalenie ma przy nich, aż tak dużo pracy, eh ale ja to pewnie i tak nie znajde tyle czasu, żeby je wyprodukować hm... moze na emeryturze wnukom będę robic
anecznik cobra bombki sasuper,moja koleżanka w zeszłym roku zrobiła czerwone,mówił,że wcalenie ma przy nich, aż tak dużo pracy, eh ale ja to pewnie i tak nie znajde tyle czasu, żeby je wyprodukować hm... moze na emeryturze wnukom będę robic
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
magdalena świetna choinka, cieplutko i świątecznie mi się zrobiło na jej widok
P. dzisiaj przyniósł z piwnicy świąteczne rzeczy, ale ja tradycyjnie ubiorę choinkę dopiero w Wigilię. Na razie ozdoby mi są potrzebne do grudniowej sesji kalendarzowej ;p
P. dzisiaj przyniósł z piwnicy świąteczne rzeczy, ale ja tradycyjnie ubiorę choinkę dopiero w Wigilię. Na razie ozdoby mi są potrzebne do grudniowej sesji kalendarzowej ;p
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja już mojemu mężowi powiedziałam że trzeba się za choinkę zabrać Ale najpierw muszę posprzątać w domku a później będę robić świąteczną atmosferę
To tak jak ja
po prostu brak słów!!! Cuuuudne!!
reklama
dokładnie tak podpisze się pod tym suuuperrrpo prostu brak słów!!! Cuuuudne!!
Podziel się: