reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁY na BOŻE NARODZENIE!!!:)

wszystko da się zrobić :) prosimy o propozycje poprawek - jesteśmy otwarci na propozycje :) my z mężem nie mamy żadnego doświadczenia w tego typu sprawach, jest to nasza pierwsza karta świąteczna .... więc będziemy wdzięczni za pomoc przy jej ulepszeniu :)
pozdrawiamy

reklama
poniżej zdjęcia (oczywiście w niskiej rozdzielczości) z których kartka została wykonana i efekt końcowy, jeśli ktoś może pomóc w stworzeniu jej "ulepszenia" prosimy o kontakt materiały wyślemy mailem. Prosimy o pilną odpowiedz gdyż najpóźniej pojutrze musimy wysłać kartki.
blogzdjecie2.jpgblogzdjecie1.jpgforumkartkaztekstem.jpg

LenaDTR - dziękujemy za komplement, dzisiaj wywołaliśmy i efekt był SUPER - przynajmniej nam się podobał - jutro wysyłamy do znajomych :)

Domek z piernika jA MAM CHĘĆ POKUSIĆ SIĘ O ZROBIENIE TAKIEGO DOMKU ALE BOJE SIĘ ŻE MOJE ZDOLNOŚCI MANUALNE SĄ ZA KIEPSKIE...CUDNY JEST
Widzialam ten domek na blogu jesuuu jaki ta laska ma talent cukierniczy :) Ja sie nawet nie zabieram poczekam az Lila podrosnie i sama ulepi:-D

Agast ale super, sliczna masz coreczke! (przepraszam coreczki!!:-))

Widzialam ten domek na blogu jesuuu jaki ta laska ma talent cukierniczy :) Ja sie nawet nie zabieram poczekam az Lila podrosnie i sama ulepi:-D

Agast ale super, sliczna masz coreczke! (przepraszam coreczki!!:-))

no blog fajny ale robiłam kilka przepisów z jej blogu i lipa!!!Albo się waży albo zakalec;(Zresztą bodajże któraś z grudniówek pisała to samo!!

reklama
LenaDTR, Kasiek1983 - jeżeli jesteście zainteresowane to mój mąż może spróbować Wam coś takiego skleić :) ale potrzebuje do tego fotki Waszych pociech - może uda mu się coś skonstruować :)

Do góry