reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁY na BOŻE NARODZENIE!!!:)

ale super!!!ukryty taklent??
a skad wzięłaś tkaie foremki??

Super te choinki!chyba podskocze i kupię!
Lena foremki sylikonowe kupiłam dawno temu u siebie w sklepie za jakieś 8zł ale są i na allegro, widziałam takie bałwanki jak szukałam czegoś dla siebie...teraz zamówiłąm sobie serduszka takie jak ma Gosia-też mam chęć na te czekoladki z nadzieniem malinowym i mam jeszcze ochotę na takie świąteczne FOREMKA FORMA SILIKONOWA na czekoladki słodycze (1924369018) - Aukcje internetowe Allegro no i wreszcie sobie zakupiłam foremki do rurek bo nie miałam a mi się marzyły.
Kreatorka ta bramka jest świetna, dopisałąm ją sobie do listy CO BYM CHCIAŁA KUPIĆ dla Krzyśka, tylko ta lista jest bardzo długa :-)

reklama
Kajdusia - Fajne te prezenty :) Dzieciaki powinny być zachwycone! Ostatnio jestem na etapie oglądania i porównywania mat wodnych do rysowania, sądzę, ze Nela dostanie matę w prezencie, tylko jeszcze nie zdecydowałam się na jakąś konkretną...

ja wymyśliłam mikołaja od chłopców dla dziedków i babć: ubiorę ich w garnitury z muchami i czapkami mikołaja , zrobię duze zdjecie portretowe i dodam ładna rameczkę

A dla chłopców chcemy cos konkretnego od wszystkich i nie wiem do końca co...myslimy nad tą trampolina i zjeżdżalnią ale nie wiem czy nie sa za mali... macie jakies propozycje?kwota ok.400zł-500zł

własnie sie mało co nie posikałam ze smiechu mój brat kupił strój mikołaja i przymierzał....boszeee jak on wygladał;)Spodnie na 3/4 bo ma wzrostu ponad 200 cm do tego brzuch jak beczka....normalnie płacze ze smiechu:)

Dziewczyny, chcę kupić mężowi ładną piżamkę, no i miałam kupić tą z Tchibo online, ale już ich nie mają :( mój pech... możecie mi polecić jakieś inne firmy które mają dobry gatunek??? nie chcę wydać więcej niż 100zł

Dziewczyny, chcę kupić mężowi ładną piżamkę, no i miałam kupić tą z Tchibo online, ale już ich nie mają :( mój pech... możecie mi polecić jakieś inne firmy które mają dobry gatunek??? nie chcę wydać więcej niż 100zł
nie pomoge..zupelnie nie moja dzialka u mojego A. pidzama nie przejdzie :sorry:

moj jak sie kładzie to gaciach pozniej bez i nad ranem znów gacie hehehe;)

reklama
Do góry