reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysł na obiad

To dobrze masz baasiu Fajnie tak czasmi sobie odpoczac od garow no nie ;)

Ja nie cierpie gotowac :p Robie bo  trzeba cos jesc :p ;)
Gotuje same proste dania i oczywiscie tylko te co lubie jesc :D zeby za dlugo w kuchni nie stac.
Szczerze mowiac to nie pamietam kiedy sama jakas salatke do obiadku zrobilam :p zawsze kupujemy :D

Wiec dzis u nas cycki kurze, kartofelki lub fryteczki (gotowe ;D) i suroweczka ze sloiczka ;D

reklama
dzis młode ziemniaki + koper + kefir (ja nie pije)
kurczak i mizeria z ogówków gruntowych też z koprem i pieczone bakłażany z pomidorami

ide zaraz robic
hehe
teściowie będą na obiedzie :laugh:

uwielbiam taki obiadek ale jeszcze do tego jajo sadzone :)
u nas dzisiaj kurki z KFC ;D
a jutro obiadek u teściowej ;D

martusia_78 pisze:
U nas dzis byly pieczonki ;D

Tzn kartofle, kielbasa, cebulka i przyprawy i wszystko dusi sie w garze ;D ;D

Mniam mniam

U mnie sie to nazywa ziemniaki pieczone, uwielbiam !!! I ja jeszcze daje marchewke i boczek.

martusia_78 pisze:
Ja tez zawyczaj daje marchewke i boczek :)

Ale boczku zapomnilam odmrozic, a marchewki nie lubi laska mojego kuzyna.
Wiec aby pogodzic to jej nie dodalam :)

Na pewno dobre bylo :) Ja mialam wczoraj na obiad. Obzarlam sie jak prosiak :p Ale bylo pyszne.

a my dzis byliśmy na otwarciu knajpy z rybami u znajomych i zjadłam coś co się nazywało talizman ::)
smakowało niestey dokładnie tak jak nazwa wskazuje :p :p :p twarde coś nie przypominające w smaku ani konsystencji ryby :p

reklama
Do góry