reklama
M
Melanie
Gość
beatka pisze:łatwo powiedzieć, ja mam na myśli takie resztki poobiadowe których nie ma kto dojeść...
nie mówię o serze czy szynce, ale tym na bieżąco zrobionym co oczy zjeść chciały a żołądek nie dał rady
a wiadomo że po dziecku to dużo nie zostaje, jednak trzeba sie przełamać... trudno dojadać każdą kaszkę i inne pierdoły
nie no jasne
bez przesady beatka
ja nie dojadam nutramigenu NIGDY !!! bleee
a co do rzeczy zrobionych, to staram się robić nie za dużo, tylko tyle aby zasmakować sie ale nie objeść
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
U nas dzis cycki kurze kartofelki i salatka ze smietanka i cukrem ;D
A podobno dobra kucharka/kucharz zrobi cos z niczego, a ja niestety tak nie umiem. Jak nie mam konkretnego zarelka na obiadek to klapa.
Dupa ze mnie a nie kucharka A wszystko przez to, ze nie lubie kucharzyc no i nie chce mi sie tego robic
A podobno dobra kucharka/kucharz zrobi cos z niczego, a ja niestety tak nie umiem. Jak nie mam konkretnego zarelka na obiadek to klapa.
Dupa ze mnie a nie kucharka A wszystko przez to, ze nie lubie kucharzyc no i nie chce mi sie tego robic
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
My dziś palcki po bytomsku
które uwielbiam
które uwielbiam
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
placek ziemniaczny taki wiekszy upieczony i na to jest pyszne miesko w kostke pokrojnoe i upieczone z sosikiem i na sama góre odrobinka smietany
pycha ;D
pycha ;D
M
Melanie
Gość
u nas była potrawka ale z młodymi ziemniaczkami
czy placek węgierski? ;D ale czyż to co zwą różą pod innym imieniem mniej by pachniało?
a ja zjadłam kilka truskawek i sie zapchałam, więc po raz kolejny olałam obiad.
małżon zjadł makaron z twarogiem i truskawkami, poszłam na łatwiznę
a ja zjadłam kilka truskawek i sie zapchałam, więc po raz kolejny olałam obiad.
małżon zjadł makaron z twarogiem i truskawkami, poszłam na łatwiznę
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
beatka tak tez można
Podziel się: